Огляд на Garden of Life, Primal Defense Ultra, Пробіотики, 180 ка

Garden of Life, Primal Defense Ultra Probiotic

Огляд на Garden of Life, Primal Defense Ultra, Пробіотики, 180 капсул

Garden of Life, Primal Defense Ultra Probiotic

Опис

Зв'язок із здоров'ям травленняУсі органи та системи залежать від здоров'я травного тракту. Правильне травлення має важливе значення для того, щоб організм засвоював та використовував необхідні поживні речовини. Крім того, 75% клітин, необхідні для ефективної роботи імунної системи, пов'язані з шлунково-кишковим трактом. Пробіотики: критично важливі для гарного здоров'я , які відіграють вирішальну роль у підтримці доброго здоров'я Живі пробіотичні культури, представлені багатьма живими продуктами, але руйнуються теплом і обробкою, заселяють кишковий тракт, де вони відіграють позитивну роль у здоров'ї травної та імунної систем.

Використання

Дорослі починають із 1 капсули на день із 8 унцій. води або соку і поступово збільшуйте до 1 капсули 3 рази на день. Найкраще приймати натощак. Не призначені для дітей.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), органічний рис (лушпиння).

Пробіотики культивуються в молочних продуктах, які зазвичай споживаються під час процесу бродіння. Не містить штучних барвників та консервантів.
Доповнити Факти
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 180
 Кількість на порцію*
Залізо (з іонних рослинних мінералів)2 мг10%
Пробіотична суміш HSO (5 мільярдів КУО)¹ Saccharomyces boulardii, органічна ячмінна трава², органічна вівсяна трава², Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis , ius, acid, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus salivarius, acid Bifidobacterium longum, Lactobacillus paracasei410 мг+
Іонні мінерали рослинного походження290 мг+
+Дня норма не встановлена. ¹Кількість КУО на момент виготовлення. ²Виготовлено за допомогою процесу бродіння Poten-Zyme.