Огляд на Longjack Tongkat Ali 500 mg, Тонгкат Алі 500 мг, 30 капс

Force Factor, Longjack Tongkat Ali 500 mg

Огляд на Longjack Tongkat Ali 500 mg, Тонгкат Алі 500 мг, 30 капсул

Force Factor, Longjack Tongkat Ali 500 mg

Опис

Багато імен, багато переваг

Longjack, tongkat ali, Eurycoma longifolia, pasak bumi, малайзійський женьшень або будь-яка з принаймні дюжини інших назв — як би ви не називали цю бажану рослину, родом з Індокитаю, Борнео та Суматри, зареєстрованих переваг від її традиційного використання багато. 

Хоча лонгджек збирали протягом сотень років різними культурами в Південно-Східній Азії для підтримки різних цілей в галузі охорони здоров’я, мабуть, найбільш поширене застосування було спрямоване на підвищення життєвої сили чоловіків.

Лонгджек — квітуча рослина, але, як вважають, сполуки, витягнуті з кореня, виробляють найпотужніший ефект. Зростаючи популярність, особливо в останні роки, лонгджек став одним з основних режимів мужності по всьому світу.

500 мг цієї потужної природної сполуки поставляється в кожній дозі разом з BioPerine і селеном для покращення засвоєння.

Фундаментальне стекування

Усі формули Force Factor Fundamentals були розроблені для поєднання разом, а також з будь-якими іншими добавками в нашій повній лінійці продуктів харчування преміум-класу.

Розкрийте свій потенціал

Фундаментальними будівельними блоками чудового здоров’я та добробуту є інгредієнти, які забезпечують виняткові переваги — потужні сполуки, взяті окремо або в комбінації, які підживлюють чудове харчування та допомагають нам вести більш повноцінне життя.

Кожна формула Force Factor Fundamentals розроблена з використанням тих самих строгих стандартів і порогових показників наукової обґрунтованості, що й наші комплексні харчові добавки, незалежно від того, чи вирішуєте конкретну проблему, націлюєтеся на певний дефіцит чи посилюєте існуючий атрибут.

Обґрунтовані дози ключових компонентів поєднуються з BioPerine і селеном для оптимального поглинання та ефективності. Ці цілеспрямовані комбінації інгредієнтів працюють швидко й послідовно, щоб отримати потужні результати, даючи вам саме те, що ви хочете, і нічого з того, чого ви не робите. 

Кожна формула Fundamentals була цілеспрямовано розроблена для поєднання з повною лінійкою преміальних добавок Force Factor, допомагаючи вам досягати ваших цілей і повністю розкрити свій потенціал.

Використання

Приймати по одній капсулі щодня під час їжі. 

Композиція

Целюлоза мікрокристалічна, желатин, діоксид кремнію, магнію стеарат. 

Попередження про алерген: виготовлено за допомогою обладнання, яке обробляє продукти, що містять молоко, яйця, соєві боби, пшеницю, молюски, риб’ячий жир, горіхи та арахісовий ароматизатор.

З гордістю виготовляється в США з іноземних та вітчизняних інгредієнтів. 

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порція в контейнері: 30
 Сума на порцію%DV
Селен (у вигляді L-селенометіоніну)50 мкг91%
Longjack Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) Екстракт (корінь)500 мг*
Екстракт плодів чорного перцю BioPerine5 мг*
*Денна цінність не встановлена.