Огляд на Force Factor, Leanfire PM, Жироспалювачі, 60 капсул

Force Factor, Nighttime Fat Burner Leanfire PM

Огляд на Force Factor, Leanfire PM, Жироспалювачі, 60 капсул

Force Factor, Nighttime Fat Burner Leanfire PM

Опис

Інгредієнти, яким можна довіряти

Новий вид спалювача жиру

Типові спалювачі жиру наповнені високоенергетичними стимуляторами, які чудово підвищують термогенез, але якщо їх прийняти занадто пізно, ви не зможете заснути та отримати відпочинок, який потребує ваше тіло. Коли ви намагаєтеся скинути ці вперті зайві кілограми та досягти стрункої, рельєфної статури, нічні стимулятори просто не мають сенсу.

Ваш метаболізм і цикл сну взаємозалежні; Дослідження показали, що брак якісного сну може призвести до переїдання та збільшення ваги, а це означає, що прийом стимуляторів на основі спалювачів жиру пізніше протягом дня може бути контрпродуктивним.

LeanFire PM був розроблений для поєднання з вашим улюбленим денним термостатом, щоб допомогти вам спалити жир за ніч, а це означає, що досягти ваших цілей щодо схуднення можна ще швидше. Ця формула не містить стимуляторів, поєднує в собі останні інновації в області сну та науки про спалювання жиру, щоб ви могли досягти спокійного сну, одночасно спалюючи калорії.

Sinetrol є революційною сполукою в LeanFire PM, інноваційному новому інгредієнті, який забезпечує вражаючі переваги втрати ваги без стимуляції. Якщо ви шукаєте потужний нічний спалювач жиру, щоб додати його до свого списку для схуднення, шукайте LeanFire PM. Ви заслуговуєте на формулу, яка працює з вашим розкладом сну, щоб допомогти вам розкрити свій потенціал.

Спалювання жиру за ніч...

LeanFire PM містить інноваційні, клінічно вивчені інгредієнти, які прискорюють метаболізм у стані спокою, допомагаючи спалювати калорії та розтоплювати жир під час сну.

Комплекс подвійної дії Overnight Burn and Revitalize Complex включає нову запатентовану речовину для схуднення під назвою Sinetrol, яка одержується з екзотичних середземноморських цитрусових. У подвійному сліпому плацебо-контрольованому дослідженні було показано, що Sinetrol допомагає чоловікам і жінкам покращити структуру тіла, зменшити окружність талії та стегон, а також збільшити витрати енергії у стані спокою, якщо додати їх до здорового способу життя.

Додаткові інгредієнти, такі як зелені кавові зерна, білі квасолі та екстракти зеленого чаю, діють синергетично, допомагаючи досягти ще вражаючих результатів.

...Кращий сон

Сон має вирішальне значення для ефективного контролю ваги. Ось чому LeanFire PM – це формула без стимуляторів, яка містить спеціальні сполуки, які допомагають покращити розслаблення та сон. Термогеники чудово спалюють жир протягом дня, але всі ці інгредієнти, що підвищують енергію, діють проти вас протягом ночі, порушуючи ваш природний циркадний ритм.

Ретельно підібраний 1 мг мелатоніну включено до складу LeanFire PM, щоб допомогти вам покращити сон. Це, у свою чергу, дозволяє Sinetrol працювати безперебійно, а також дає вам більше енергії та мотивації протягом дня, щоб допомогти вам залишатися на правильному шляху.

Використання

Приймати по 2 капсули один раз на день за 30-45 хвилин до сну.

Композиція

гіпромелоза, дикальцію фосфат, стеарат магнію рослинного походження, діоксид кремнію.

Попередження про алергени. Виробляється на обладнанні, яке може переробляти продукти, що містять молоко, яйця, сої, пшеницю, молюски, рибу, деревні горіхи, арахіс, кунжут.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 рослинні капсули
Порцій в упаковці: 30
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Вітамін B6 (у вигляді гідрохлориду піридоксину)5 мг294 %
Вітамін D (у вигляді холекальциферолу)84 мкг (3360 МО)420 %
Цинк (як хелат аргінату цинку)12 мг109 %
Хром (як Chromax Chromium Picolinate)100 мкг286 %
Нічний комплекс Burn and Revitalize1091 мг*
Sinetrol (екстракт помело (Citrus grandis Osbeck) (фрукти), екстракт грейпфрута (Citrus paradisi Macfad) (фрукти), екстракт апельсина (Citrus sinensis Osbeck) (фрукти), екстракт гуарани (Paullinia cupana Kunth) (насіння), апельсин (цитрусові) sinensis Osbeck) концентрат (плід)), екстракт зеленої кави (Coffea robusta) (боби), L-карнітин тартрат, екстракт білої квасолі (Phaseolus vulgaris) (боби), екстракт валеріани (Valeriana officinalis) (корінь), хміль (Humulus) lupulus) Екстракт (надземні частини), екстракт меліси (Melissa officinalis) (листя), екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis) (листя) (стандартно для EGCG), L-теанін, L-триптофан, екстракт Griffonia simplicifolia (насіння) (стандартно до 5-HTP), мелатонін (1 мг)  
* Добову норму не визначено.