Огляд на Solgar, Boswellia Resin Extract, Босвелія, 60 капсул

Solgar, Boswellia Resin Extract

Огляд на Solgar, Boswellia Resin Extract, Босвелія, 60 капсул

Solgar, Boswellia Resin Extract

Опис

Трави Standardized Full Potency (SFP) від компанії Solgar (стандартизований продукт із високою ефективністю) виробляються за допомогою унікального процесу, який поєднує два підходи: традиційну фітотерапію та сучасні стандартизовані технології виробництва трав. Щоб забезпечити постійний надійний рівень фітонутрієнтів, ми виділяємо контрольовану кількість цих важливих активних рослинних сполук. Потім ми змішуємо ці покращені стандартизовані сполуки зі всіма компонентами, які природним чином містяться в цільних необроблених травах. В результаті виходить ефективний стандартизований рослинний екстракт преміальної якості, що є синергетичним і має всі корисні властивості, що зустрічаються в природі.

Використання

Як рослинну добавку для дорослих приймати по одній (1) рослинній капсулі 1–2 рази на день, бажано під час їди, або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза, магнію стеарат рослинного походження, діоксид кремнію, суміш PhytO2X (L-аскорбінова кислота, натуральний бета-каротин).

Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дрожжів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

PhytO2X — це спеціальна суміш антиоксидантів, що додається для збереження свіжості інгредієнтів.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 рослинна капсула
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Стандартизований екстракт босвелії (смола) (босвелієва кислота – 227,5 мг [65 %])350 мг*
Порошок босвелії (смола)70 мг*
* Добову норму не визначено.