Огляд на Mucos Pharma, Wobenzym N 100, Вобензим, 100 таблеток

Mucos Pharma, Wobenzym N

Огляд на Mucos Pharma, Wobenzym N 100, Вобензим, 100 таблеток

Mucos Pharma, Wobenzym N

Опис

Можна з упевненістю припустити, що більшість людей чули про ферменти, але можуть не знати точно, що вони роблять. Коротше кажучи, ферменти — це речовини, які можуть ініціювати певні метаболічні дії (хімічні перетворення) у нашому організмі. Само собою зрозуміло, що ферменти відіграють важливу роль у регулюванні нашого здоров’я та самопочуття.

Ось чому Douglas Labs з гордістю пропонує Wobenzym N 100 таблеток. Ця формула містить різноманітну суміш ензимів, які працюють як у синергії, так і незалежно, зміцнюючи наше здоров’я.

Таблетки Wobenzym N 100 містять панкреатин‚ комбінацію трьох панкреатичних ферментів, які можуть підтримувати травлення. Першим із цих ферментів є амілаза, травний фермент, який міститься в слині нашого рота. Коли ми пережовуємо їжу, амілаза каталізує перетворення крохмалю на цукор, потенційно полегшуючи наш організм для їх перетравлення. Другим ферментом панкреатину Wobenzym N 100 є ліпаза, фермент, який сприяє перетравленню ліпідів (жирів). Протеаза, третій фермент, потенційно дозволяє Wobenzym N 100 Tablets допомагати нашому організму розщеплювати білок, який ми вживаємо.

Інші інгредієнти Wobenzym N 100 включають бромелайн, рутин і трипсин. Деякі дослідження показали, що комбінація цих трьох інгредієнтів є корисною для підтримки здоров’я суглобів.

Підтримка належного ферментного балансу та функціонування за допомогою таблеток Wobenzym N 100 потенційно може регулювати та підтримувати здоров’я травлення, суглобів та імунітету.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 таблетки Порції в упаковці: 33Кількість на порцію / %DVPancreatin 56‚000 одиниць USP Протеаза (підшлункова залоза) Sus scrofa 300 мг / Папаїн 492 FIP-одиниці Carica papaya 180 мг / Бромелайн 675 FIP-одиниці Ananas comosus 135 мг / Трипсин 2‚160 FIP-одиниць (підшлункова залоза) Sus scrofa та/або Bos taurus 72 мг / Хімотрипсин 900 FIP-одиниць (підшлункова залоза) Bos taurus 3 мг / Тригідрат рутозиду (рутин) Софора японська 150 мг / Добова норма не встановлено. З висушених очищених водних екстрактів. FIP — це вимірювання активності ферменту відповідно до методів Міжнародної фармацевтичної федерації. Інші інгредієнти: целюлоза, кишковорозчинна оболонка на рослинній основі, рослинний стеарат, натуральний ароматизатор ванілі, очищена вода. Цей продукт не містить дріжджів, глютену, сої, молоко/молочні продукти, натрій, цукор, штучні барвники або консерванти.

Дозування

Приймайте по три (3) таблетки два (2) рази на день принаймні за 45 хвилин до їди або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, страждаєте на порушення кровотечі або пошкодження печінки, або якщо ви приймаєте антикоагулянти (наприклад, варфарин), проконсультуйтеся з медичним працівником перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в сухому прохолодному місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Mucos Pharma, Wobenzym N 100, Вобензим, 100 таблеток
(5)
   
Відсутній товар