Огляд на Pure Encapsulations, Growth Hormone Support, Гормон росту Гіпофіз, 90 капсул

Pure Encapsulations, Growth Hormone Support

Огляд на Pure Encapsulations, Growth Hormone Support, Гормон росту Гіпофіз, 90 капсул

Pure Encapsulations, Growth Hormone Support

Опис

Гіпофіз відповідає за вироблення гормону росту, речовини, яка може працювати для оновлення тканин. Гормон росту може сприяти засвоєнню кальцію та синтезу білка; водночас це також може допомогти організму використовувати накопичений жир для отримання енергії.

Регулярні фізичні вправи та хороший нічний сон можуть сприяти здоровому виробленню гормону росту. У деяких випадках Growth Hormone Support від може запропонувати додаткову підтримку для цього процесу. Ця добавка містить дві амінокислоти: аргінін і орнітин альфа-кетоглутарат (OKG). Перший може спонукати гіпофіз виділяти більше гормону росту, тоді як другий може сприяти здоровій роботі м’язів, заохочуючи баланс азоту.

Підтримка гормону росту також може брати участь у створенні нових білків. У результаті це може допомогти наростити м’язову масу під час високоінтенсивних силових тренувань.

Одна капсула Growth Hormone Support містить 500 міліграмів аргініну HCl і 250 міліграмів OKG.

Приймайте дві-чотири капсули щодня. Ви можете використовувати цю добавку перед сном або за годину до тренування. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 90 капсулами Growth Hormone Support має вистачити на 22-45 днів.

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсулиПорції в упаковці: 45 Кількість на порцію / L-аргінін HCI 1‚000 мг / *орнітин альфа-кетоглутарат 500 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Постачання та виробництво слід уникати: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули, 1-2 рази на день, натщесерце, перед сном або за 1 годину до тренування, або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному‚ сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці .

Алергія / Дієтичні потреби