Огляд на Pure Encapsulations, Metabolic Xtra, Метаболік Екстра, 9

Pure Encapsulations, Metabolic Xtra

Огляд на Pure Encapsulations, Metabolic Xtra, Метаболік Екстра, 90 капсул

Pure Encapsulations, Metabolic Xtra

Опис

Здоровий обмін речовин необхідний для загального здоров’я. Він бере їжу, яку ви їсте, і поживні речовини, які ви споживаєте, і перетворює їх на енергію для виконання завдань, які вам потрібні і які ви хочете виконувати щодня. Різноманітні сполуки можуть сприяти гарному харчуванню‚ і прийом таких добавок, як «Metabolic Xtra», може допомогти забезпечити надмірне споживання, коли отримувати їх через їжу незручно.

Berberine HCl може підтримувати функціонування рецепторів інсуліну. Ця трава також може полегшити неприємні та незручні симптоми, пов’язані з діареєю, а також сприяти загальному здоров’ю серцево-судинної системи.

Reservatrol може боротися з деякими ознаками старіння, такими як втома. Він може прискорити виробництво клітинної енергії в мітохондріях шляхом активації певної сироватки, відомої як SIRT1. Незважаючи на те, що цей антиоксидант зазвичай міститься в червоному вині, ви можете відчути потенційні переваги резерватролу без алкогольного шуму.

Тим часом‚ хром є мікроелементом, який може брати участь у здатності організму використовувати інсулін‚ що важливо для вашого метаболізму. Він також може грати роль у зберіганні білків, жирів і вуглеводів для отримання енергії. Більшість харчових продуктів містять лише невелику кількість хрому.

Нарешті, альфа-ліпоєва кислота (ALA) може боротися з потенційно шкідливими вільними радикалами, які утворюються, коли ваше тіло перетворює їжу в енергію, одночасно захищаючи клітини, тканини та органи. На відміну від багатьох інших антиоксидантів, АЛК є як водорозчинною, так і жиророзчинною речовиною, що означає покращене засвоєння та біодоступність.

Metabolic Xtra від містить усі ці корисні сполуки. Приймайте від однієї до трьох овочевих капсул на день під час їжі. У рекомендованому дозуванні однієї пляшки з 90 капсул вистачить від одного до трьох місяців.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Хром (у вигляді полінікотинату хрому) 200 мкг / 386%Берберин HCI 350 мг / *Альфа-ліпоєва кислота (тіоктова кислота) 100 мг / *resVida ресвератрол (як транс-ресвератрол) 20 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), гіпоалергенна рослинна клітковина, аскорбілпальмітат. Без глютену, без ГМО та гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте герметично в прохолодному та сухому місці. Використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Вміст може не заповнити упаковку для розміщення необхідного маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби