Огляд на Designs for Health, Amino-D-Tox, Аміно Детокс, 90 капсул

Designs for Health, Amino-D-Tox

Огляд на Designs for Health, Amino-D-Tox, Аміно Детокс, 90 капсул

Designs for Health, Amino-D-Tox

Опис

Amino-D-Tox корисний для підготовки печінки до II фази детоксикації. Він не містить рослинних компонентів, мінералів або вітамінів групи В, які б також посилювали фазу I детоксикації, що може призвести до проміжних метаболітів, які можуть викликати реакції чутливості. Забезпечення харчової підтримки фази II детоксикації допомагає з’єднати токсини та підготувати їх до безпечного виведення з організму.

Інгредієнти

Розмір порції: 6 капсулПорції в упаковці: 15 кількостей на порцію / L-глутамін 500 мг / *Гліцин 500 мг / *Метилсульфонілметан (МСМ) 400 мг / *N-ацетил-L-цистеїн 250 мг / *Таурин 250 мг / *Альфа-кетоглутарат 200 мг / *L-глутатіон 200 мг / *L-метіонін 200 мг / *L-орнітин 200 мг / *D-глюкарат кальцію USP 200 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат. Не містить глютену, молочних продуктів ‚ соя або ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте шість капсул на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей місці. Лише для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Designs for Health, Amino-D-Tox, Аміно Детокс, 90 капсул
(5)
2407 грн.
Доставка