Огляд на Designs for Health, Annatto-E 300, Вітамін E Токофероли, 30 капсул

Designs for Health, Annatto-E Vitamin E 300 mg

Огляд на Designs for Health, Annatto-E 300, Вітамін E Токофероли, 30 капсул

Designs for Health, Annatto-E Vitamin E 300 mg

Annatto-E 300 — це унікальний продукт без токоферолу, що містить лише токотрієноли, що містить токотрієноли, отримані з дерева аннато. Аннато є найбагатшим відомим джерелом токотрієнолів, що містить 100% токотрієнолів (90% дельта і 10% гамма-ізомерів) без токоферолів. Annatto-E 300 містить 300 мг дельта/гамма-токотрієнолів на м’яку капсулу. Комерційні добавки вітаміну Е, як правило, багаті токоферолами та мають низький вміст токотрієнолів або зовсім відсутні; однак‚ фракції токотрієнолу мають унікальний благотворний вплив на різноманітні тканини, що робить їх бажаними для підтримки багатьох аспектів здоров’я. Токотрієноли можуть бути корисними для:• Боротьби з накопиченням жиру в печінці• Захисту клітин і покращення антиоксидантного статусу• Боротьби з хронічними запалення•Підтримка здорового рівня холестерину• Здоров'я очей і кісток

Офіційний сайт: https://www.designsforhealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’якакапсула в упаковці: 30 кількостей на порцію / %DV ізомерів вітаміну Е (у вигляді дельта- та гамма-токотрієнолів) 300 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: бичачий желатин, вода, гліцерин. Не містить глютену, молочних продуктів, сої чи ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому як GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте одну м’яку таблетку на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей місці. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби