Огляд на Vitamin D-3 2000 IU Hypoallergenic, Вітамін D3, 120 капс

Kirkman, Vitamin D-3 2000 IU Hypoallergenic

Огляд на Vitamin D-3 2000 IU Hypoallergenic, Вітамін D3, 120 капсул

Kirkman, Vitamin D-3 2000 IU Hypoallergenic

Опис

Kirkman's Vitamin D-3 2000 МО може підійти вам, якщо ви шукаєте зручну, гіпоалергенну добавку вітаміну D.

Вітамін D-3 2000 МО потенційно може підтримувати оптимальну імунну функцію, стимулюючи активність лейкоцитів.

Вітамін D також може сприяти засвоєнню кальцію. Кальцій - це мінерал, який відіграє ключову роль у формуванні кісткової маси. Міцні кістки менш ймовірно постраждають від незначних падінь; це важливо, оскільки такі кістки, як стегнова кістка, яка розташована у ваших стегнах, витримують вашу вагу під час фізичної активності.

З цих причин кожна порція цієї добавки Kirkman забезпечує 2‚000 МО (міжнародних одиниць) легкозасвоюваного вітаміну D3 на порцію.

Незважаючи на те, що багато злаків і молочних продуктів збагачені вітаміном D, дієтичні обмеження можуть ускладнити щоденне отримання достатньої кількості вітаміну D; ось чому кожна капсула вітаміну D-3 2000 МО не містить глютену, молока та інших алергенів.

При рекомендованому розмірі однієї капсули на день кожної пляшки вітаміну D-3 2000 МО від Kirkman із 120 капсул вистачить приблизно на чотири місяці.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула.Порцій на капсулу: 120 Кількість на порцію/Вітамін D3 50 мкг/ 250%(як холекальциферол) (2000 МО) Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода) Без: молока, яєць, Риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця або соя. cGMPгіпоалергеннийбез глютену

Дозування

Приймайте по одній капсулі щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в сухому прохолодному місці та ретельно закупорити. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби