Огляд на Doctor's Best, French Red Wine 60 mg, Екстракт листя червоного винограду, 90 к...

Doctor's Best, French Red Wine Grape Extract

Огляд на Doctor's Best, French Red Wine 60 mg, Екстракт листя червоного винограду, 90 капсул

Doctor's Best, French Red Wine Grape Extract
Цілі компоненти винограду в BioVin Advanced підсилюють антиоксидантний захист організму, щоб протидіяти дії вільних радикалів. літні місяці продукти можуть надходити теплими, але Amazon зберігає та відвантажує товари відповідно до рекомендацій виробників, якщо вони надаються. BioVin - французький виноградний екстракт червоного вина вищої якості. Містити 5% трансресвератролу червоного вина та 30-35% поліфенолів червоного вина, включаючи антоціані та інші флавоноїди. BioVin Advanced підсилює антиоксидантний захист організму, щоб протидіяти дії вільних радикалів.* Було показано, що поліфенолі ресвератролу та червоного вина підтримують здорову сердечно-судинну функцію та сприяють здоровому старінню. * Навіщо брати французький виноградний екстракт червоного вина? Багатий природними антиоксидантами, включаючи ресвератрол.* Підвищує антиоксидантну здатність крові. * Дослідження in vitro показали, як червоне вино та його поліфенолі можуть сприяти розширенню судин (збільшуючи кровотік), стимулюючи вироблення оксиду азоту . Багатий на природні антиоксиданти, такі як ресвератрол - французький виноградний екстракт французького винограду з BioVin Advanced забезпечує широкий спектр цінних компонентів, присутніх у винному винограді, включаючи олігомерні проантоціанідини (OPC), галову кислоту, кверцетин, катехін, епікатехін та багато інших. багатий вміст поліфенолів у червоному винограді робить його потужним джерелом антиоксидантів, здатних нейтралізувати вільні радикалі в організмі.4. та ДНК, цілеспрямовані та пошкоджені. 5-7 Організм покладається на власні (ендогенні) антиоксиданти, щоб поглинати вільні радикалі, щоб мінімізувати клітинні пошкодження і, отже, діяти, щоб затримати прискорене старіння. Харчові антиоксиданти, такі як ті, що містяться у французькому виноградному екстракті червоного вина, допомагають збільшити антиоксидантну здатність організму за межі його ендогенних обмежень, зміцнюючи захист організму за допомогою потужних засобів для видалення вільних радикалів. Підвищує антиоксидантну здатність крові* - У 2006 р. Результати рандомізованого контрольованого дослідження 41 учасника показали, що поліфенолі у соку червоного винограду легко засвоюються людьми.4 Відбулося статистично значне збільшення концентрації антиоксидантів у крові (використання кверцетину як маркера) для осіб, які споживають сік червоного винограду, порівняно із суб'єктами контролю. Це підтвердило попереднє дослідження, у якому 14 здорових добровольців споживали 375 мг BioVin на день протягом 4 тижнів. Крім того, екстракт зменшував окислення білків крові, що помітно, оскільки білки містять важливі метаболічні ферменти і відіграють критичну роль у детоксикації та підтримці ДНК. У недавньому дослідженні in vitro поліфенолі червоного вина пригнічували окислення поліненасичених жирних кислот, особливо омега-3, у крові людини.10 . Епідеміологічне дослідження Всесвітньої організації охорони здоров'я виявило серцево-судинну перевагу в два-три рази, якщо порівнювати Францію з такими країнами, як США, Великобританія та Швеція.2 Це явище, про яке вперше повідомив доктор Семюел Блек у 1819 році Французький парадокс.11 Сам термін був введений у 1992 році, приблизно в ту годину, коли дослідники запропонували, що помірне споживання вина, що становить понад половину споживання алкогольних напоїв у Франції, є причиною цього явища.2 З тих пір було проведено тисячі досліджень здійснено з різних аспектів французького парадоксу.Нещодавнє клінічне випробування показало, що порівняно зі звичайним алкоголем, споживання червоного вина викликало більш корисні серцево-судинні ефекти.12 Такі результати в поєднанні з висновками багатьох інших досліджень змусили дослідників віднести корисне вплив червоного вина до його багатого вмісту поліфенолів, зокрема, увагу приділяється ресвератролу, важливому компоненту, що міститься у французькому виноградному екстракті. 2,11 Французькі червоні вина, включаючи вина з долині Рона, містять одні з найвищих концентратів