Огляд на Biocidin Botanicals, G.I. Detox+, Детокс, 60 капсул

Biocidin Botanicals, G.I. Detox+ Gentle Full Spectrum Binder

Огляд на Biocidin Botanicals, G.I. Detox+, Детокс, 60 капсул

Biocidin Botanicals, G.I. Detox+ Gentle Full Spectrum Binder

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б очистити ваш шлунково-кишковий тракт, ви можете спробувати GI Detox від Bio-Botanical Research.

По-перше, кожна капсула GI Detox забезпечує понад 500 міліграмів пірофілітової глини. Зокрема, електроліти в цій глині ​​містять вільні іони, які можуть служити антиоксидантами; в результаті ця добавка Bio-Botanical Research може захистити ваші клітини від пошкодження вільними радикалами. Крім того, негативний електромагнітний заряд пірофілітової глини означає, що вона може виводити токсини з ваших тканин і органів.

Крім того, активоване вугілля в GI Detox може потенційно зв’язуватися з токсинами та іншими небажаними речовинами у вашому кишечнику; це полегшує їх видалення з вашого тіла. На думку прихильників альтернативної медицини, активоване вугілля також може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з незначним дискомфортом у шлунково-кишковому тракті, наприклад легкі гази або здуття живота.

Кожна пляшка GI Detox від Bio-Botanical Research містить 60 капсул.

Офіційний сайт: http: //www.biobotanicalresearch.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Запатентована трав’яна суміш 520 мг / Цеолітова глина, активоване вугілля, алое вера, кремнезем MMST, яблучний пектин, гумінова/фульвокислота.Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: VegiCap ( Гідроксипропілметилцелюлоза та вода). Не містить алергенів, таких як молочні продукти, пшениця, глютен, цукор, соя, консерванти, продукти тваринного походження, штучні ароматизатори та барвники.

Дозування

1 капсула натщесерце з повною склянкою води або за вказівкою медичного працівника. Приймайте з інтервалом у 1 годину від прийому інших ліків і добавок. Попередження: споживання цього продукту може піддати вас впливу хімічних речовин, зокрема свинцю, який, як відомо штату Каліфорнія, спричиняє вроджені вади або інші порушення репродуктивної функції. Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт www.P65Warnings.ca.gov/food. Попередження: не використовувати під час вагітності. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням будь-яких добавок, особливо якщо ви годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки. Припиніть використання у разі виникнення побічних реакцій. Зберігати в недоступному для дітей.

Запобіжні заходи

Попередження: споживання цього продукту може піддати вас впливу хімічних речовин, зокрема свинцю, який, як відомо штату Каліфорнія, спричиняє вроджені вади або інші репродуктивні проблеми. Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт www.P65Warnings.ca.gov/food. Попередження: не використовувати під час вагітності. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням будь-яких добавок, особливо якщо ви годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в сухому прохолодному місці. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Biocidin Botanicals, G.I. Detox+, Детокс, 60 капсул
(5)
2223 грн
У наявності