Огляд на Ecological Formulas, Sphingolin, Сфінголін, 60 капсул

Ecological Formulas, Sphingolin MBP

Огляд на Ecological Formulas, Sphingolin, Сфінголін, 60 капсул

Ecological Formulas, Sphingolin MBP

Опис

Нерви вашого головного і спинного мозку регулярно спілкуються. Для цього їм потрібен спосіб переконатися, що електричні сигнали чи імпульси, які вони надсилають, можуть переміщатися вперед і назад. Ось тут і стане в нагоді ваша мієлінова оболонка: цей шар жиру та білка оточує ваші нерви та зберігає їх у безпеці. Це також дозволяє імпульсам подорожувати по нервах, що важливо, оскільки ці імпульси відповідають за такі речі, як рух. Якщо ці імпульси не можуть потрапити туди, куди їм потрібно, у вас можуть виникнути такі проблеми, як м’язові спазми, запор, двоїння в очах, погана концентрація уваги та невиразне мовлення.

Підтримка мієлінової оболонки допомагає гарантувати, що вам не доведеться турбуватися про те, що щось заважає вашим нервовим імпульсам. Прийом добавки, яка підтримує здоров’я мієлінової оболонки, може допомогти знизити ризик виникнення неврологічних проблем, пов’язаних із пошкодженням мієліну.

Sphingolin від Ecological Formulas містить потужні інгредієнти, які можуть допомогти зберегти вашу мієлінову оболонку здоровою. Ці капсули розроблено для захисту нервів головного та спинного мозку. Активні інгредієнти включають вітамін С‚ який може допомогти обмежити пошкодження ваших нервів вільними радикалами та зберегти їх здоровими. Ваше тіло також використовує вітамін С для відновлення пошкодженої сполучної тканини, включаючи мієлін. Крім того, ця добавка також забезпечує мієлінову оболонку ABgland, яка забезпечує мієлін основним білком, який йому потрібен.

Кожна пляшка сфінголіну Ecological Formulas містить 60 капсул, яких вистачить приблизно на один місяць у рекомендованій дозі. Приймайте дві капсули на день, якщо інше не призначено лікарем.

З 1981 року компанія Ecological Formulas/Cardiovascular Research розробляє спеціальні добавки, призначені для людей із чутливістю до хімічних речовин. Багато з його продуктів також сертифіковані як кошерні та/або пройшли незалежні лабораторні випробування.

Інгредієнти

Вітамін С 30 мг, мієлінова оболонка (із спинного мозку великої рогатої худоби) 200 мг Містить - мікрокристалічну целюлозу, целюлозу, магнію, стеарат, діоксид кремнію. Не містить - кукурудзу, сою, дріжджі, пшеницю, яйце та інші поширені алергени

Дозування

Приймати по 2 капсули щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Ecological Formulas, Sphingolin, Сфінголін, 60 капсул
(5)
   
Відсутній товар