Огляд на Neptune Krill Oil, Масло криля Нептуна 500 мг, 60 капсул

Now Foods, Neptune Krill Oil 500 mg NKO

Огляд на Neptune Krill Oil, Масло криля Нептуна 500 мг, 60 капсул

Now Foods, Neptune Krill Oil 500 mg NKO

Опис

Нептунова олія криля (NKO) відома своїм унікальним профілем жирних кислот (FA), який включає ЕРА та DHA, а також фосфоліпіди. Крім того, НКО, природно, містить астаксантин, потужний поглинач вільних радикалів та підтримує імунітет каротиноїд. Клінічні дослідження показали, що НКО може допомогти підтримати комфорт суглобів, здоровий рівень ліпідів у крові вже в межах норми, а також може підтримати здоровий жіночий баланс. Пов'язані з фосфоліпідами форми ЕПК та ДГК з олії Криль також продемонстрували надзвичайно високу біодоступність.

Криптова олія Neptune виготовляється за строгими стандартами контролю якості. Випробовано на відсутність потенційно шкідливих рівнів забруднювачів, таких як друковані плати, діоксини, ртуть та інші важкі метали.

Рекомендоване використання

Приймайте по 2 м'які таблетки 1-3 рази на день під час їди.

Інші інгредієнти

М'яка капсула (бичачий желатин, гліцерин, вода).

Містить молюсків (криль).

Не виготовляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць чи риби. Виробляється на заводі GMP, який переробляє інші інгредієнти, що містять ці аллергени.

Попередження

Лише для дорослих. Зверніться до лікаря, якщо ви вагітні/кормите груддю, приймаєте ліки (особливо антикоагулянти або антитромбоцитарні препарати) або маєте захворювання. Не використовуйте цей продукт, якщо у вас є аллергія на морепродукти. Зберігати у недоступному для дітей. У цьому виробі можуть виникнути природні зміни кольору. Після відкриття зберігати в прохолодному сухому місці.
Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій у контейнері: 30
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Калорії10 
Всього жиру1 р.1%*
Нептунова криль-олія (NKO)1 г (1000 мг)
Омега-3 жирні кислоти250 мг
Ейкозапентаєнова кислота (EPA)135 мг
Докозагексаєнова кислота (DHA)60 мг
Фосфоліпіди450 мг
Етерифікований астаксантин360 мкг
* Відсоткові добові норми базуються на дієті з 2000 калорій † Денна цінність не встановлена.