Огляд на Life Extension, ArthroMax Elite, Підтримка суглобів, 30 таблеток

Life Extension, ArthroMax Elite

Огляд на Life Extension, ArthroMax Elite, Підтримка суглобів, 30 таблеток

Life Extension, ArthroMax Elite

Опис

Сприяє здоров’ю суглобів і хрящів! Проблеми зі здоров’ям і рухливістю суглобів щодня стосуються мільйонів американців. Запалення відіграє важливу роль у комфорті суглобів‚ і може вплинути на свободу рухів і загальне здоров’я сполучної тканини. ArthroMax Herbal — це унікальна формула, яка поєднує в собі три потужні, повністю натуральні трав’яні екстракти для підтримки здорової запальної реакції організму, підтримки здоров’я сполучної хрящової тканини та сприяння легкому, комфортному функціонуванню суглобів.

Офіційний сайт: https://www.lifeextension.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська таблеткаКількість на порцію / Запатентована суміш Mobile-Ease 650 мг /Екстракт китайської тюбетейки (корінь), екстракт білої шовковиці (корінь і/або кора кореня)», екстракт деревини (серцевина) [забезпечує байкалін, катехіни, мальберрозид А] Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: карбонат кальцію, мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, рослинний стеарат, діоксид кремнію, гідроксипропілметилцелюлоза, гліцерин, мальтодекстрин. Без ГМО.

Дозування

Приймайте по одній (1) таблетці щодня з їжею або без їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтеся вказівок перед використанням. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви приймаєте ліки або маєте захворювання. Не використовуйте, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або молодше 18 років. Зберігайте щільно закритими в прохолодному місці. Сухе місце. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не перевищувати рекомендовану дозу. Не купувати, якщо зовнішнє ущільнення зламано або пошкоджено.

Алергія / Дієтичні потреби