Огляд на Bioray, CytoFlora, Пробіотики, 118 мл

Bioray, CytoFlora Probiotic Immunity Tonic

Огляд на Bioray, CytoFlora, Пробіотики, 118 мл

Bioray, CytoFlora Probiotic Immunity Tonic

Опис

CytoFlora – ​​перша у світі настоянка пробіотичного лізату. CytoFlora підтримує здоровий шлунково-кишковий тракт, регулярність кишечника та здорову імунну систему. Клінічні результати показують, що CytoFlora покращує спілкування, мовлення та покращує комунікабельність, когнітивну свідомість та настрій.

Використання

Інструкція по прийому: добре збовтати. Стисніть колбу 3 рази, поки крапельниця занурена, щоб набрати 1 мл рідини в скляну піпетку. Подавати на голодний шлунок у воді або соку. 

Дорослим та дітям по 2 мл 2 рази на добу. 

Чутливі особи: почніть з 5 крапель, збільште споживання на 5-10 крапель на добу або, за умови переносимості, до 2 мл (40 крапель) 2 рази на день. 

Композиція

Деіонізована вода і зерновий спирт без глютену (20% за об’ємом). Пробіотики CytoFlora гіпоалергенні на немолочній рисовій основі.

Склад:
Розмір порції: 2 мл (40 крапель)
Порцій в контейнері: близько 59
 Сума на порцію%добова вартість
Запатентована суміш +:мікронізовані лізати клітинної стінки: Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus Reuteri, Lactobacillus plantarum, Lactobacicisecilicus salacius, Lactobaciciselicus saacitobacil69 мг + 
+(DV) Добова вартість не встановлена.
Bioray, CytoFlora, Пробіотики, 118 мл
(4.5)
4797 грн
Доставлення