Огляд на Bioray, NDF Plus, НДФ Детокс Плюс, 30 мл

Bioray, NDF Plus Gentle-Organic-Detox

Огляд на Bioray, NDF Plus, НДФ Детокс Плюс, 30 мл

Bioray, NDF Plus Gentle-Organic-Detox

Опис

NDF Plus Gentle Organic Detox - це сертифікована органічна дієтична добавка для безпечного та ефективного видалення важких металів та хімічних речовин.

BioRay використовує сертифіковані органічні та дикорослі інгредієнти. BioRay був створений у 1991 році. Всі продукти BioRay були протестовані та використані у клініці.

Рекомендоване використання

Інструкція з прийому: (Добре струсіть)

Діти – 1 крапля у 4 унції води або соку один раз на день вранці. Збільшуйте споживання на 1 краплю кожні дві тижні, медленно доводьте до 26 крапель, 2 рази на день.

Дорослі - 1-3 краплі в 10 унцій води щодня вранці. Збільшуйте споживання на 1–3 краплі щотижня, медленно доводьте до 52 крапель 2 рази на день.

Інші інгредієнти

Деіонізована вода та безглютеновий спирт (20 об.%). Пробіотики PolyFlor є фармацевтичними та не містять молочних продуктів. Виготовлено на об'єкті, зареєстрованому NSF/GMP.

Попередження

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, зверніться до лікаря. Зберігати у недоступному для дітей.

Склад:
Розмір порції: 26 крапель або 1 крапельниця
Порцій у контейнері: 30
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Мікронізована хлорела Yaeyama, сертифікована органічна кінза, лізати клітинної стінки PolyFlor: L. rhamnosus, B. bifidum, L. acidophilus, B. infantis, B. longum, S. thermophilus, L. plantarum, L. salivarius, L. , L. casei, L. bulgaricus, Agaricus Blazei Mushroom, Reishi Mushroom, Гриби кордицепса, трави хвоща польового і насіння0,8 р.+
+ (DV) Щоденну вартість не встановлено.
Bioray, NDF Plus, НДФ Детокс Плюс, 30 мл
(4.9)
4318 грн.
Доставка