Огляд на Dr. Berg, Organic Greens Superfood Cruciferous Blend, Трави, 90 таблеток

Dr. Berg, Organic Greens Superfood Cruciferous Blend

Огляд на Dr. Berg, Organic Greens Superfood Cruciferous Blend, Трави, 90 таблеток

Dr. Berg, Organic Greens Superfood Cruciferous Blend
Сприяйте здоров’ю тіла за допомогою органічних зелених суперфудів. Organic Greens Superfood — це додатковий стимул, необхідний для підтримки здорової функції печінки та детоксикації. Наша запатентована суміш корисних для здоров’я овочів включає 11 суперпродуктів, наповнених фітонутрієнтами, включаючи листову капусту, брюссельську капусту, зелень, буряк, спаржу, червону редьку, петрушку, часник, куркуму та морську водорость. Кожен флакон містить 250 таблеток, які легко проковтнути.

Cruciferous Support — це комбінація шести сильнодіючих хрестоцвітих овочів і п’яти ретельно відібраних допоміжних поживних речовин — усе це акуратно упаковано в таблетку, яку легко проковтнути. 

Форма: таблетки

Розмір порції: 1 таблетка

Порцій в упаковці: 90

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймати по 1 таблетці 3 рази на день.

ФАКТИ ДОБАВКИ ДЛЯ СУПЕРФУДУ ОРГАНІЧНОЇ ЗЕЛЕНІ - СУМІШ ХРЕСТОЦВІТНИХ - 250 ТАБЛЕТОК

 Кількість на порцію% від добової нормиDr. Berg, Organic Greens Superfood Cruciferous Blend, Трави, 90 таблеток
   
Запатентована суміш450 мг 
Органічний ліофілізований буряк (корінь)  
Органічна ліофілізована брюссельська капуста (проросток)  
Органічна ліофілізована зелень (лист)  
Органічна сублімована спаржа (пагін і стебло)  
Органічна ліофілізована капуста (лист)  
Органічна ліофілізована петрушка (лист)  
Органічна ліофілізована червона редька (корінь)  
Органічна сублімована капуста (лист)  
Органічний ліофілізований часник (цибулина)  
Органічна ліофілізована куркума (корінь і кореневище)  
Органічний ліофілізований порошок ламінарії  
   
 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.
Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: органічна камедь акації

ОСНОВНІ моменти 

Ця запатентована суміш була спеціально розроблена для...

ПІДТРИМУЙТЕ ОБИДВА ФАЗИ ДЕТОКСИКАЦІЇ ПЕЧІНКИ СУПЕРФУДОМ ОРГАНІЧНОЇ ЗЕЛЕНІ 

Ви піддаєте свою печінку величезному стресу 24 години на добу. Він постійно нейтралізує токсини, які ви отримуєте з повітря, яким дихаєте, їжі, яку ви їсте, води, яку ви п’єте, хімічних речовин, які ви використовуєте, і ліків, які ви приймаєте.

Ваша печінка рідко дає вам будь-які індикатори, коли стрес занадто великий, щоб вона могла впоратися. Це до тих пір, поки ваша печінка не буде працювати лише на 10% від своєї здорової працездатності. Оскільки симптоми поганого здоров’я печінки ледь помітні, можна легко «перевантажити» токсинами, навіть не усвідомлюючи цього. Дуже важливо, щоб ви підтримували свою печінку всіма поживними речовинами, які їй потрібні для повноцінного функціонування. Адже без працюючої печінки не прожити.

Основне завдання вашої печінки — перетворювати токсини на нешкідливі частинки, також відоме як детоксикація. Існує дві фази цього процесу детоксикації...

Фаза 1 перетворює жиророзчинні токсини у водорозчинні. 

Фаза 2 розщеплює водорозчинні токсини, щоб їх можна було нейтралізувати та вивести. 

Вітаміни, мінерали та фітонутрієнти, що містяться в хрестоцвітих овочах, є ключовими для підтримки здорової функції печінки, включаючи обидві фази детоксикації. Ці овочі також забезпечують вас поживними речовинами, життєво важливими для здорової імунної функції та гормонального балансу.

ФІТОНУТРИЄНТИ: ПРИРОДНІ З’ЄДНАННЯ З БЕЗМЕЖНОЮ ПЕРЕВАГОЮ

Макроелементи (жири, вуглеводи та білки) та мікроелементи (вітаміни та мінерали) привертають всю увагу. Більшість людей зовсім забувають про цю «секретну зброю» під назвою фітонутрієнти. 

Рослини природним чином створюють сполуки, які допомагають їм залишатися здоровими та боротися з патогенами. Ці сполуки відомі як фітонутрієнти. Існує понад 25 000 відомих фітонутрієнтів, багато з яких мають потужну користь для здоров’я. 

Фітонутрієнти допомагають регулювати ферменти печінки, які підтримують здорову функцію печінки та детоксикацію. Вони також мають природні протимікробні та протизапальні властивості, які допомагають підтримувати здорову імунну систему. 

Овочі сімейства хрестоцвітих унікальні, оскільки вони є природними фітонутрієнтами.

«Цей продукт дійсно має допоміг моєму загальному рівню енергії. Я можу помітити різницю в рівні енергії та апетиті, якщо виключити це зі своєї рутини. Здається, це дійсно працює, і це так набагато простіше, ніж намагатися їсти стільки овочів щодня

МАТИ ПРИРОДА КРАЩЕ ЗНАЄ! УНИКАЙТЕ ЖОРСТКИХ ТА НЕПРИРОДНИХ МЕТОДІВ ДЕТОКСАЦІЇ…

Вам не потрібні ліки, щоб позбутися щоденних токсинів! Ваше тіло очищає токсини природним шляхом самостійно.

Багато методів «детоксикації» приносять набагато більше шкоди, ніж користі. Вони можуть виснажувати електроліти, вітаміни та мінерали, руйнувати ваш мікробіом і викликати зневоднення.

М’яко та безпечно підтримуйте здатність вашого організму до детоксикації за допомогою натуральних рослинних поживних речовин.

Здорова печінка…

Це багато, щоб покласти на один орган! Ось чому важливо щодня отримувати багато овочів, особливо хрестоцвітих.

Але є проблема…

Ймовірно, ви недостатньо овочів підтримуєте ці здорові процеси в печінці. Вам потрібно сім-десять чашок овочів щодня, щоб підтримувати здорову печінку!

Більшість людей не мають часу, енергії чи апетиту, щоб приготувати та спожити кількість овочів, необхідну для зміцнення здоров’я.

Саме тут на допомогу приходить суперпродукт Organic Greens.

 30-денна гарантія повернення грошей.

БЕЗ РИЗИКУ! Зв’яжіться з нами протягом 30 днів, і ми повернемо вам гроші без запитань!

НАЙЛЕГШИЙ ШЛЯХ ОТРИМАТИ БІЛЬШЕ ОВОЧІВ

Більшість людей ХОЧУТЬ споживати більше овочів і досягти своїх цілей щодо здоров’я, але життя стає на заваді. Ось чому ми розробили Superfood Organic Greens. Superfood Organic Greens дозволяє вам збільшити споживання корисних для здоров’я овочів і фітонутрієнтів, не піднімаючи виделку та ніж.

Organic Greens Superfood ідеально підходить для вас, якщо ви...

ЩО В СУПЕРФУДІ ОРГАНІЧНОЇ ЗЕЛЕНІ?

Наша запатентована суміш органічних зелених суперпродуктів дає вам потужний заряд цільними хрестоцвітими овочами. Ми також виключили найпоширеніші проблемні овочі, які, як відомо, викликають здуття живота та дискомфорт (наприклад, брокколі). Це дозволяє насолоджуватися комфортом протягом усього дня без неприємних побічних ефектів.

Щоб отримати ще більше переваг, ми додали органічні морські водорості з незайманих вод Ісландії. Морська ламінарія є найпотужнішим природним джерелом йоду. Йод є чудовою підтримкою для здорової щитовидної залози.

Organic Greens Superfood містить 11 органічних інгредієнтів, включаючи буряк, брюссельську капусту, зелень, спаржу, капусту, петрушку, червону редьку, капусту, часник, куркуму та морську водорость. 

З цією добавкою ви отримуєте...

ЯК ВЖИВАТИ СУПЕРФУД ОРГАНІЧНОЇ ЗЕЛЕНІ 

Вживати органічну зелень Superfood легко. Ви можете приймати від 1 до 2 таблеток до 3 разів на день для підтримки здорової роботи печінки, імунної та ендокринної систем. Не перевищуйте 6 таблеток на день. 

Вагітним і годуючим матерям, дітям до 18 років та особам з будь-якими відомими захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї або будь-якої іншої дієтичної добавки. Уникайте прийому цієї добавки, якщо ви відчуваєте здуття живота від будь-якого з цих овочів. Хоча побічні ефекти не є звичайними, у деяких може спостерігатися здуття живота через певні рослинні сполуки. 

Alt: Dr. Berg, Organic Greens Superfood Cruciferous Blend, Трави, 9...
(5)
1856 грн.
Доставка