Огляд на Dr. Berg, Electrolyte Powder Orange, Електроліти, 308 г

Dr. Berg, Electrolyte Powder Orange Natural Flavor

Огляд на Dr. Berg, Electrolyte Powder Orange, Електроліти, 308 г

Dr. Berg, Electrolyte Powder Orange Natural Flavor
Поповнюйте рівень електролітів і боріться з м’язовими судомами за допомогою електролітного порошку Dr. Berg з натуральним смаком апельсина. Цей електролітний порошок легко розчиняється та ідеально підходить для підтримки витривалості, гідратації, нормальної роботи м’язів та енергії. Крім того, це кето-дружнє! Кожна порція містить 1000 мг калію і не містить цукру, вуглеводів, мальтодекстрину чи шкідливих добавок.

Електролітний порошок Dr. Berg підтримує зволоження, відновлення м’язів і здорову енергію. Формула змішана з калієм — ключовим інгредієнтом, який часто пропускають для досягнення максимальної ефективності. Ця електризуюча комбінація підтримує рівень енергії від найдрібніших клітин до тренувань для всього тіла. І все без солодкої мотлохи, яка сповільнює вас.

Форма: Порошок

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 6,1 г / 0,22 унції)

Порцій в упаковці: 50

Рекомендації щодо застосування: змішайте одну мірну ложку в 16 унцій (450 мл) склянки води.  

Основні моменти Користь для здоров'я

Електролітний порошок Dr. Berg підтримує ваше тіло для підтримки чистого та стабільного рівня енергії. 

ДОДАТКОВІ ФАКТИ ДЛЯ ЕЛЕКТРОЛІТНОГО ПОРОШКУ АПЕЛЬСИНОВОГО НАТУРАЛЬНОГО СМАКУ

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Кальцій (з кальцію лактату)75 мг6%
Магній (з цитрату магнію)120 мг29%
Хлорид (з рожевої гімалайської солі)60 мг2%
Натрій (з рожевої гімалайської солі)40 мг%
Калій (з цитрату калію)1000 мг21%
Мінеральний комплекс100 мг 
   

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Денна цінність не встановлена.

 

Інші інгредієнти: безводна лимонна кислота (форма без ГМО), натуральний апельсиновий ароматизатор, яблучна кислота, органічна стевія Reb A 98%

КАЛІЙ — ПОТРЕБА В ЕНЕРГІЇ, ПРО ЯКУ ВИ НЕ ЗНАЛИ

Чи відчуваєте ви коли-небудь втому та слабкість? Або, можливо, ви боретеся з втомою, м’язовими судомами, запорами чи цукром?

 

Абсолютно невідомий більшості людей, дефіцит калію може уповільнити роботу всього організму. Це перешкоджає правильному проходженню електрики (як енергії, так і нервових сигналів) у вашому тілі. Найнебезпечніше: ніхто не знає, наскільки важливий калій.

Без достатньої кількості калію ваше тіло не може працювати належним чином, і ви можете відчути такі симптоми:

Якщо ви відчуваєте деякі з цих симптомів, можливо, ви страждаєте від дефіциту калію. Це маловідома проблема, яка може підкратися до вас без попередження. Що ще гірше, це надзвичайно важко діагностувати.

 

Нам потрібно від 4700 до 6000 мг калію НА ДЕНЬ. Це найважливіший електроліт, і він нам потрібен більше, ніж будь-який інший мінерал.

Щоб отримати щоденну дозу калію, вам доведеться з’їдати сім-десять чашок овочів щодня.

Очікувати цього від будь-кого нереально, коли більшість людей навіть не їдять фруктів щодня. Ваш дефіцит калію може бути посилений хворобою, відновленням після операції, стресом, цукром, кофеїном, надлишком солі та алкоголем.

Порошок електроліту - це просто логічний вибір. Ви можете боротися з симптомами дефіциту калію, компенсувати брак овочів або просто підвищити свою спортивну силу.

Це зручний, легкий і смачний спосіб підтримувати рівень енергії щодня. У 13 РАЗІВ БІЛЬШЕ КАЛІЮ, ніж у звичайних спортивних напоях, ви отримаєте цілих 1000 мг у кожній порції.

 

ЧОМУ ЗВИЧАЙНІ СПОРТИВНІ НАПОЇ ПРОСТО НЕ ЗАРАДЖУЮТЬ ВАС ЕНЕРГІЄЮ

Такі популярні бренди, як Gatorade і Powerade, рекламували вам як золоті ключі до того, щоб стати струнким, бадьорим і бадьорим. Правда полягає в тому, що вони насправді змушують вас НАБИРАТИ вагу, відчувати втому та зневоднювати вас.

 

(У це важко повірити. Але коли ви розумієте, що вони вкладають сотні мільйонів у рекламу, це не так вже й дивно...)

 

Ці напої можуть уповільнити вас, оскільки вони повні цукру та мальтодекстрину. 

 

Ваш «здоровий» Gatorade містить 36 грамів цукру. це так дев'ять чайних ложок! Цукор змушує вас відчувати втому, оскільки ваше тіло легко його переробляє, але потім він швидко знижує вашу енергію та концентрацію. Мальтодекстрин також перешкоджає спалюванню жиру і може змусити вас набрати вагу, а не втрачати його. 

 

У популярних енергетичних напоях також НЕ вистачає надзвичайно важливого калію. Який сенс давати своєму тілу всі ці електроліти, якщо ви не можете їх перетравлювати та транспортувати? Цукор і мальтодекстрин також зневоднюють ваше тіло і виснажують такі важливі мінерали, як калій і магній.

 

Ці напої для вас просто жахливі. Зрештою ви будете втомлені, розгублені та ще товстіші. Прямо протилежне тому, що ви бачите по телевізору. На відміну від них, Dr. Berg Electrolyte Powder розроблено на основі науки. Перейдіть відразу до хороших речей і дайте своєму тілу поживні речовини, які підтримують його енергією, здоров’ям і зволоженням.