Огляд на Dr. Berg, Chewable Vitamin C Complex, Вітамін C Жувальний, 60 Chewable Wafers

Dr. Berg, Chewable Vitamin C Complex

Огляд на Dr. Berg, Chewable Vitamin C Complex, Вітамін C Жувальний, 60 Chewable Wafers

Dr. Berg, Chewable Vitamin C Complex
Підтримуйте свою імунну систему та посилюйте кількість антиоксидантів за допомогою жувального комплексу вітаміну С Dr. Berg. Цей 100% натуральний комплекс вітаміну С складається з чотирьох багатих поживними речовинами ягід: вишні ацероли, асаї, полуниці та чорниці. Люди будь-якого віку можуть насолоджуватися перевагами вітаміну С із цими смачними жувальними продуктами. Цей продукт підходить для веганів, не містить ГМО, не містить глютену, молочних продуктів і кукурудзи. Кожна пляшка містить 60 порцій.

Смачний, жувальний, органічний, повноцінний вітамін С, який підтримує ваше здоров’я!

Форма: вафельна

Розмір порції: 1 вафля

Порцій в упаковці: 60

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку, жуйте 1 або 2 рази на день незалежно від їжі.


ДОДАТКОВІ ФАКТИ ДЛЯ ЖУВАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ ВІТАМІНУ С

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Вітамін С100 мг111%
Запатентована суміш830 мг 
Органічні ліофілізовані плоди вишні ацероли  
Органічні ліофілізовані фрукти полуниці  
Органічні ліофілізовані ягоди асаї  
Органічні сублімовані плоди чорниці  
   

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Денна цінність не встановлена

 

Інші інгредієнти: еритритол, целюлоза, ксантанова камедь, стеаринова кислота, стевія, стеарат магнію (рослинне джерело), ​​екстракт плодів ченця.

Органічна ліофілізована вишня ацерола 

Плід вишні ацероли неймовірно багатий вітаміном С. Він також містить тіамін, рибофлавін, ніацин, піридоксин, фолієву кислоту, пантотенову кислоту, мінерали та фітонутрієнти, такі як кверцетин, бета-каротин, лютеїн і кемпферол.

 

Що вони всі роблять? Вони відіграють вирішальну роль, допомагаючи вашому організму нормально функціонувати та підтримувати ваше здоров’я.


Цей комплекс вітаміну С ефективно підтримує вашу імунну систему, тому що це більше, ніж вітамін С. Усі ці ягоди все ще знаходяться в збереженому природному стані. Це означає, що ви отримуєте десятки доданих поживних речовин також підтримувати своє здоров'я

Органічні ліофілізовані ягоди асаї 

Ягоди асаї з тропічних лісів Амазонки містять корисні мікроелементи, включаючи хром, цинк, залізо, мідь, марганець, магній, калій і фосфор.

 

Ягоди асаї також містять слідові кількості омега-6 і омега-9 жирних кислот, таких як лінолева кислота та олеїнова кислота. Це вражаюче, тому що обидва вони надзвичайно важливі для вашого здоров’я, але можуть бути дуже важко отримати, якщо ви не їсте велику кількість свіжої риби.

 

Асаї перевершує всі їстівні ягоди за антиоксидантними властивостями. Якщо ви не впевнені, чому антиоксиданти підтримують ваше здоров’я, просто приділіть кілька хвилин дослідження, і ви будете вражені.


Органічна сублімована полуниця 

 

Полуниця не просто смачна, вона також є чудовим джерелом вітаміну С, марганцю, фолієвої кислоти (вітамін В9) і калію. 

 

Вони також багаті антиоксидантами та включають рослинні сполуки, що підтримують імунну систему, такі як пеларгонідин (надає фруктам колір), елагінова кислота (потужний антиоксидант), елагітаніни (підтримує здоров’я кишечника) та проціанідини (ще один вид антиоксидантів).


Органічна сублімована чорниця 

 

Чорниця наповнена мега-антиоксидантами. (2) (3) Вони також є одними з найкращих джерел вітамінів C і K і марганцю, які ваше тіло використовує для нормального функціонування. 

 

Їжа з високим вмістом антиоксидантів сприяє виведенню шкідливих вільних радикалів. Чорниця також має властивості, які допомагають підтримувати здоровий мозок і нервову систему. (4) Існують дослідження, які показують, що поживні речовини в чорниці сприяють відновленню м’язів після фізичних вправ. (5)

 

 

ПІДТРИМУЄ ЗДОРОВУ ІМУННУ СИСТЕМУ

 

Вітамін С має численні добре відомі властивості для здоров’я. Вітамін С також підтримує фагоцити вашого організму — важливу частину здорової імунної системи. 

Вітамін С міститься в білих кров’яних клітинах, які підтримують ваше здоров’я. Ваше тіло використовує його для багатьох різноманітних повсякденних процесів, але ви повинні отримувати його зі свого раціону, оскільки він не може вироблятися організмом.

 

Це включає утворення Т- і В-лімфоцитів, а також антитіл, які використовує здорова імунна система. Він також має багато інших допоміжних ефектів, які ви можете перевірити самостійно тут. (6)

 

Підтримує здорове вироблення колагену

Вітамін С необхідний для виробництва колагену, важливого білка, який забезпечує структуру більшої частини вашого тіла, включаючи зв’язки, волосся, нігті та шкіру. 

 

Підтримує здоровий мозок і нерви

Ваше тіло використовує вітамін С для виробництва певних нейромедіаторів. Нейромедіатори використовуються вашим тілом як сигнали для передачі вашого настрою, рівня енергії та багато іншого. Вони включають серотонін, адреналін, ГАМК і дофамін.

 

Антиоксидантна сила вільних радикалів

Вітамін С, ймовірно, найбільш відомий як антиоксидант. Антиоксиданти підтримують усунення вільних радикалів у вашому організмі. Було задокументовано, що вільні радикали по-різному впливають на ваше тіло і можуть бути причиною багатьох різних серйозних захворювань. 

 

Вони можуть вплинути на все: від ваших очей, клітин і крові. Якщо ви не знайомі з вільними радикалами, не соромтеся переглянути наші джерела нижче. Це одне з найбільш революційних відкриттів за останні десять років.

 

Цей комплекс вітаміну С має чудовий смак і є чудовим джерелом засвоюваного вітаміну С з деяких з найбагатших джерел на планеті.