Огляд на Dr. Berg, Keto Fasting Tea Unsweetened, Кето чай для схуднення, 63 г

Dr. Berg, Keto Fasting Tea Unsweetened

Огляд на Dr. Berg, Keto Fasting Tea Unsweetened, Кето чай для схуднення, 63 г

Dr. Berg, Keto Fasting Tea Unsweetened

Опис

Кето та періодичне голодування є одними з найкращих способів схуднути... але це нелегко. Відмова від солодких напоїв і заборона їсти протягом тривалого часу також не допомагає. Ця унікальна суміш трав пригнічує ваш апетит, бореться з дратівливістю та підтримує нормальний рівень цукру в крові. Все для того, щоб ви могли залишатися щасливими, коли станете у формі.• Допомагає зробити піст більш комфортним.• Природно пригнічує почуття голоду (без кофеїну).• Підтримує фізичне невдоволення від відсутності їжі.• Забезпечує бадьорість і задоволення між прийомами їжі.• Унікальна суміш трав підтримує нормальний рівень цукру в крові.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайний пакетик (2,25 г)Порції в контейнері: 28 фірмових сумішей трав:ройбуш, органічний імбир,кориця, гарцинія, камбоджійський порошок,червоний женьшень. Добова норма не встановлена ​​для жодного з вищезгаданих інгредієнтів. Цей продукт не містить кофеїну / Кето

Дозування

Пийте під час голодування, щоб допомогти контролювати апетит. Доведіть 7-9 унцій щойно набраної фільтрованої води до кипіння. Помістіть один чайний пакетик Keto Fasting Tea у гарячу воду та дайте настоятися 4-5 хвилин. Чим довший час замочування, тим міцніший напій. Насолоджуйтесь!

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або у вас є захворювання.