Огляд на Horbaach, Lithium Orotate, Літій Оротат 130 мл, 180 капсул

Horbaach, Lithium Orotate 130 mg

Огляд на Horbaach, Lithium Orotate, Літій Оротат 130 мл, 180 капсул

Horbaach, Lithium Orotate 130 mg

Інформація про безпеку

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Повне попередження див. на етикетці продукту.

Літій оротат - це сполука, що складається з літію (мінералу) та оротової кислоти (природної речовини, що знаходиться в організмі). Деякі люди вважають, що прийом додаткових препаратів літію оротату може поліпшити настрій, зменшити тривогу та покращити функції мозку.

Однак наукові докази, що підтримують використання літію оротату, є обмеженими та суперечливими. Хоча деякі дослідження вказують на те, що літій оротат може бути корисним для певних захворювань, таких як біполярний розлад та хвороба Альцгеймера, інші дослідження не показали значущих результатів.

Крім того, вживання додаткових препаратів літію оротату може бути небезпечним, якщо не дотримуватись правильної дози. Літій є потужним мінералом та може бути токсичним високих дозах. Безпечну та ефективну дозу літію оротату не встановлено, тому сполуку слід приймати тільки за порадою кваліфікованого медичного фахівця.

Підсумовуючи, хоча деякі люди можуть знайти користь в прийомі літію оротату для певних захворювань, необхідно провести більше досліджень, щоб повністю зрозуміти його переваги та ризики. До вживання будь-яких додаткових препаратів, включаючи літій оротат, важливо проконсультуватись з медичним фахівцем.

Інгредієнти

Літій. Інші інгредієнти: рисовий порошок, желатинова капсула, рослинний стеарат магнію.

Напрямки

Для дорослих приймайте одну (1) капсулу швидкого вивільнення щодня, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.