Огляд на Real Mushrooms, Lion's Mane Mushroom Extract Powder, Гриби Левова грива, 300 к...

Real Mushrooms, Lion's Mane Mushroom Extract Powder

Огляд на Real Mushrooms, Lion's Mane Mushroom Extract Powder, Гриби Левова грива, 300 капсул

Real Mushrooms, Lion's Mane Mushroom Extract Powder

Опис

Наші зобов'язання перед вами 

Наша гарантія: цей продукт перевірено на вміст активних сполук. Немає доданого крохмалю, зерен або міцелію.

Використання

Дорослі приймають по 2 капсули на день.

Композиція

Гіпромелоза (рослинні капсули), діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза, може містити стеаринову кислоту. 

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 150
 Сума на порцію% добової норми
Екстракт гриба лев'ячої гриви‡ Бета-(1,3)(1,6)-глюканиHericium erinaceus1000 мг >30%*
Екстракція гарячою водою‡Органічний*Денна норма не встановлена

"BIO.ORG.UA" - онлайн-сервіс послуги доставки товарів для здоров'я з США. Вже 10 років ми втілюємо маленькі мрії та грандіозні плани мільйонів людей. У нас можна знайти майже все для здоров'я. Ми продаємо за справедливою ціною і надаємо гарантію, так як вважаємо, що онлайн-послуги повинні бути максимально зручним і безпечним. Кожен раз, коли хтось натискає «Купити», ми розуміємо, що робимо потрібну справу.

Наша мета - бути корисними

Ми віримо, що речі існують для того, щоб робити життя простішим, приємнішим та добрішим. Тому і пошук тієї самої речі повинен бути швидким, зручним та приємним. Ми не просто продаємо товари для здоровья. Ми допомагаємо знайти саме те, що потрібно, в одному місці і без зайвих хвилювань, щоб ви не витрачали життя на пошуки, а просто жити щасливо. "BIO.ORG.UA" - це універсальна відповідь на будь-який запит "Я шукаю ...", початок пошуку і його кінцева зупинка, справжній помічник. Ми назавжди позбавляємо своїх покупців від неприємних компромісів, виконуємо бажання і дозволяємо мріяти сміливіше. Завдяки розумній пошуку і чесному сервісу ми робимо життя наших клієнтів трошки краще прямо зараз.

Щастя починається з простих речей

Ми допомагаємо знайти ці речі: закоханим підказуємо, чим здивувати один одного; спортивних мотивуємо ніколи не здаватися і швидше прогресувати; господарським даємо можливість створити справжній затишок. Ми хочемо, щоб ви знали, що шукаєте, і могли аргументувати свій вибір. Для цього ми знімаємо відеоогляди, пишемо статті та відстежуємо новинки.

Щоб мрії здійснювалися легко

Ми відкриваємо інші сервіси, щоб ви могли прийти, потримати в руках і протестувати вподобаний продукт. Ми хочемо, щоб у нас був кращий в світі сервіс, тому навчаємо співробітників не тільки технічну сторону роботи, а й роботі з клієнтом. А якщо вам, навпаки, хочеться поменше спілкуватися з людьми - для цього у нас є почтомати, доставка додому, забрати на відділенні біля будинку або роботи: зробили замовлення, вибрали, забрали по дорозі додому або на роботу.