Огляд на Vimergy, Licorice, Солодка, 115 мл

Vimergy, Organic Licorice 10:1

Огляд на Vimergy, Licorice, Солодка, 115 мл

Vimergy, Organic Licorice 10:1
Шукаєте підтримання здоров’я органів травлення чи дихання?* Солодка – це трава для вас! Vimergy Organic Licorice Liquid Tincture забезпечує вас 2000 мг трав’яного еквівалента солодки в кожній порції. Хороше травлення та здоров’я органів дихання мають вирішальне значення для якості нашого життя. На щастя, мати-природа нас підтримує! Солодка — це неймовірна рослина, яку надає нам земля, яка підтримує ці системи здоров’я*. Ми взяли те, що нам дала земля, і зробили це доступним для вас у вигляді потужного рідкого екстракту 10:1 для вашої легкості та зручності! Органічна солодка USDA:

Як використовувати

Прийом: як дієтичну добавку приймайте по 2 крапельниці (2 мл) на день. Одна порція становить приблизно 50-58 крапель. Солодку найкраще приймати циклом, 2 тижні, потім 2 тижні перерви.

Зберігання: зберігати в прохолодному темному місці.

Протипоказання: перед використанням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте будь-які ліки. Негайно припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем, якщо у вас виникнуть будь-які побічні реакції на цей продукт.

Vimergy, Licorice, Солодка, 115 мл
(5)
1716 грн.
Доставка