Огляд на Dr. Berg, Electrolyte Capsules, Електроліти в капсулах, 160 капсул

Dr. Berg, Electrolyte Capsules

Огляд на Dr. Berg, Electrolyte Capsules, Електроліти в капсулах, 160 капсул

Dr. Berg, Electrolyte Capsules

Капсули Dr. Berg Electrolyte дають вам заряд високоякісних електролітних мінералів. Кожна порція містить неймовірні 350 мг калію.

Електрізуюча комбінація п’яти життєво важливих електролітів і мікромінерального комплексу забезпечує вам потужну щоденну електролітну підтримку. Кожна пляшка містить 80 потужних порцій електролітів.

 

Форма: Капсули

Розмір порції: 2 капсули (версія 3,0 від 12/2023 року)

Порцій в упаковці: 80

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на
день під час або без їжі

 


Додаткові факти для електролітних капсул
 

Додаткові фактиКількість на порцію% від добової нормиDr. Berg, Electrolyte Capsules, Електроліти, 160 капсул
Кальцій (з кальцію лактату)38 мг3%
Магній (з цитрату магнію)50 мг12%
Хлорид (з рожевої гімалайської солі)598 мг26%
Натрій (з рожевої гімалайської солі)184 мг8%
Калій (з хлориду калію)350 мг7%
Мінеральний комплекс10 мг 

* Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Ваші щоденні норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях.

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна капсула, стеарат магнію, мікрокристалічна целюлоза

СТАТИ ДЕФІЦИТОМ ЕЛЕКТРОЛІТУ ЛЕГШЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ

Середній дорослій людині потрібно щонайменше 4700 мг калію щодня. Щоб пояснити це в перспективі, вам доведеться споживати більше 11 бананів або сім-десять чашок багатих калієм овочів щодня, щоб задовольнити свою добову потребу. Якщо ви займаєтесь спортом, ваша добова потреба може бути ще вищою.

І це лише один важливий електролітний мінерал — вам також потрібні магній, натрій, кальцій, хлорид і різноманітні мікроелементи.

Оскільки багато людей намагаються задовольнити щоденні потреби в електролітах, не дивно, чому вони почуваються виснаженими.

 

ВІДНОВИТИ ЕЛЕКТРОЛІТИ ВАЖЧЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ

Ви можете бути здивовані тим, що більшість електролітних спортивних напоїв містять менше 5% вашої добової потреби в калії на порцію.

Щоб задовольнити щоденну потребу, вам доведеться випити галони спортивних напоїв. Це також означає споживання величезної кількості цукру!

 

НАРЕШТІ, ЕЛЕКТРОЛІТНА ДОБАВКА, ЩО ЗГОТОВЛЕНА З ТУРБОТОЮ ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ'Я

Капсули Dr. Berg Electrolyte забезпечують зручний і простий спосіб відновити електроліти без потреби в солодких спортивних напоях. Кожна порція містить неймовірні 350 мг калію. Вони також наповнені високоякісним кальцієм, магнієм, хлоридом, натрієм і нашою запатентованою сумішшю мінеральних мікроелементів.

На відміну від інших брендів, які використовують хлорид натрію низької якості, також відомий як кухонна сіль, ми отримуємо натрій і хлорид лише з найякіснішої рожевої гімалайської морської солі.

 

ЧОМУ ВИБРАТИ DR. BERG ЕЛЕКТРОЛІТ КАПСУЛИ?

США СЕРТИФІКОВАНЕ GMP ВИРОБНИЦТВО

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.

 

ВИСОКОЯКІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!

 

ДЕСЯТИЛІТЯ ДОСВІДУ

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.

 

МИ СТОЇМО ЗА НАШИМИ ПРОДУКТАМИ

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки.

 

НЕ ВИТРАЧАЙТЕ ЧАС ТА ГРОШІ НА НЕЯКІСНІ ЕЛЕКТРОЛІТИ

Капсули Dr. Berg Electrolyte — це неймовірне джерело високоякісних електролітів і мікроелементів, і це ідеальне доповнення до вашого здорового кето та плану періодичного голодування. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості.

Alt: Dr. Berg, Electrolyte Capsules, Електроліти в капсулах, 160 ка...
(5)
1348 грн.
Доставка