Огляд на Dr. Berg, DIM Supplement Estrogen Balance, Дііндолілметан, 60 капсул

Dr. Berg, DIM Supplement Estrogen Balance

Огляд на Dr. Berg, DIM Supplement Estrogen Balance, Дііндолілметан, 60 капсул

Dr. Berg, DIM Supplement Estrogen Balance
Відкрийте для себе силу добавки естрогену Dr. Berg DIM. Ти запитав; ми слухали. Оригінальна формула балансу естрогену повертається! Ця унікальна формула містить високоякісні інгредієнти, отримані від найкращих постачальників у всьому світі. Кожна порція містить неймовірні 200 мг дііндолілметану (DIM), 134 мг вітаміну Е та нашу запатентовану суміш дев’яти потужних ботанічних і трав’яних екстрактів. Кожна пляшка містить 30-денний запас капсул, які легко ковтати.

Добавка DIM Баланс естрогену

Наша оригінальна формула балансу естрогену повертається! 

Відкрийте для себе силу оригінальної формули Dr. Berg DIM Supplement Estrogen Balance. Ви просили отримати формулу, яку знаєте і любите, тому ми повернули її! 

Ця унікальна формула містить високоякісні інгредієнти, отримані від найкращих постачальників у всьому світі. Кожна порція містить вражаючі 200 мг DIM, 134 мг вітаміну Е та 672 мг суміші рослинних екстрактів, багатих фітохімічними речовинами.

Добавка Dr. Berg DIM Estrogen Balance містить 12 першокласних інгредієнтів:  

Добавка Dr. Berg DIM Estrogen Balance містить екстракт чорного перцю для чудової біодоступності. Наша потужна запатентована суміш рослинних і рослинних екстрактів виготовляється з використанням мінімальної обробки, щоб зберегти поживні речовини та максимально підвищити ефективність. 

Форма: Капсули

Розмір порції: 2 капсули

Порцій в упаковці: 30

Доповніть Факти

Добавка FactsAmount на порцію% від добової нормиDr. Berg, DIM Supplement Estrogen Balance, Дііндолілметан, 60 капсул
Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферилсукцинату)134 мг893%
Дііндолілметан200 мг*
Запатентована суміш672 мг*
Чорний кисть (Cimicifuga racemosa) (корінь) порошок, Ashwagandha (Withania somnifera) (корінь) порошок, кропива дводомна (Urtica dioica) (лист) порошок, брюссельська капуста (лист) порошок, Chastetree (Vitex agnus-castus) (плоди) порошок , порошок куркуми (Curcuma longa) (корінь), морська ламінарія (Laminaria digitata), порошок білокачанної капусти (Brassica oleracea) (лист), глюконат кальцію, екстракт чорного перцю (Piper nigrum) (фрукти)

* Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна капсула, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію.

Здоровий рівень гормонів є основою благополуччя

Організм людини виробляє близько 50 гормонів, які регулюють майже всі аспекти фізіологічних функцій. 

Естроген і прогестерон є основними жіночими статевими гормонами, які регулюють статеве дозрівання, менструацію, вагітність, пременопаузу та менопаузу. Ці два гормони взаємодіють майже з кожною клітиною організму. 

Дисбаланс естрогену може призвести до втоми, перепадів настрою, незрозумілого збільшення ваги, витончення волосся, припливів, зниження лібідо та нерегулярних менструацій. Ці симптоми змушують багатьох жінок відчувати розчарування та вигорання. 

Потужна добавка для балансу естрогену, створена для вас  

Ми розробили добавку Dr. Berg DIM Estrogen Balance для покращення здорового харчування. Він забезпечує багате джерело фітохімічного DIM з роду хрестоцвітих і потужну комбінацію поживних речовин і антиоксидантів. 

Ця унікальна формула наповнена унікальною сумішшю рослинних екстрактів, включаючи екстракт чорного перцю для чудової біодоступності. 

Чому варто вибрати Dr. Berg Dim Supplement Estrogen Balance?  

Виробник із сертифікатом GMP США

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.   

Високоякісні інгредієнти

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!    

Десятиліття досвіду  

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.   

Ми підтримуємо наші продукти  

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки.  

Не витрачайте час і гроші на низькоякісні продукти балансу естрогену

Добавка Dr. Berg DIM Estrogen Balance містить високоякісний DIM, вітамін Е, фітохімічні речовини, рослинні компоненти та екстракти трав. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі стандарти виробництва гарантують, що ви отримуєте неймовірний продукт — щоразу. 

Добавка естрогену Dr. Berg Dim може підійти вам, якщо...  

Як використовувати добавку Dr. Berg Dim Баланс естрогену 

Використовувати добавку Dr. Berg DIM Estrogen Balance легко! Приймати по 2 капсули на день у будь-який час.  

Кому не слід використовувати добавку естрогену Dr. Berg Dim 

Діти, вагітні матері або матері, які годують грудьми, а також ті, у кого вже є проблеми зі здоров’ям, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем перед використанням добавки Dr. Berg DIM Supplement Estrogen Balance або будь-яких інших дієтичних добавок.  

Основні моменти

Alt: Dr. Berg, DIM Supplement Estrogen Balance, Дііндолілметан, 60 ...
(5)
1191 грн.
Доставка