Огляд на Thorne, Methyl-Guard Plus, Метил Гуард Плюс, 90 капсул

Thorne, Methyl-Guard Plus

Огляд на Thorne, Methyl-Guard Plus, Метил Гуард Плюс, 90 капсул

Thorne, Methyl-Guard Plus

Опис

Підтримує здоров'я серця, кров'яних сосудів, мозку та кісток, забезпечуючи здорове метилування.

Препарат Methyl-Guard Plus містить 5-метілтетрагідрофолат (активна форма фолату) та активні, добре засвоювані тканинами форми витаминів B2, B6 та B12 для підтримки процесу метилювання та здоров'я серцево-судинної системи, мозку та кісток.

Метилування — це ключова умова для підтримання рівня гомоцистеїну, а також прискорення множини біохімічних процесів, включаючи синтез нейромедіаторів, детоксикацію, підтримання здоров'я серцево-судинної системи, органів зору, кісток та балансу окисно-відновних процесів. Контроль рівня гомоцистеїну в крові на бажаному рівні, поряд з контролем рівня холестерину та тригліцеридів, був признаний одним з найважливіших біомаркерів для підтримки здоров'я серцево-судинної системи. Нездоровий рівень гомоцистеїну також пов'язують із проблемами з кістками, репродуктивною системою у жінок, розумовими процесами та нервною системою. Methyl-Guard Plus підтримує процес метилювання та покращує рівень гомоцистеїну завдяки вмісту бетаїну (триметилгліцин), 5-MTHF (активна форма фолату), рибофлавін 5'-фосфату (активна форма витамину B2), піридоксаль 5'-фосфату (активна форма витамину і метилкобаламіну (активна форма вітаміну B12).

Використання

Приймати по 1–3 капсули на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Композиція

Капсула з гіпромелозі (отримана з целюлози), цитрат кальцію, лаурат кальцію.

Поживна цінність
Розмір порції: три капсули
Порцій в упаковці: 30
 Три капсули містять:% від добової норми
Рибофлавін (у вигляді рибофлавіну 5'-фосфату натрію)90 мг6923%
Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату)45 мг2647%
Фолат (3 мг у вигляді L-5-метилтетрагідрофолату† із глюкозамінової солі L-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти)5 мг харчового фолатного еквівалента1250%
Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну)3 мг125 000%
Бетаїн безводний (триметилгліцин)1,8 року*
* Добову норму не визначено. † Цей продукт містить L-5-метилтетрагідрофолієву кислоту Gnosis SpA, сіль глюкозаміну (Quatrefolic).