Огляд на Dr. Berg, Kids Chewable Multivitamin, Мультивітаміни для дітей, 60 таблеток

Dr. Berg, Kids Chewable Multivitamin

Огляд на Dr. Berg, Kids Chewable Multivitamin, Мультивітаміни для дітей, 60 таблеток

Dr. Berg, Kids Chewable Multivitamin

Жувальні полівітаміни для дітей Dr. Berg Kids підходять для дітей віком від 4 років і ідеально підходять для покращення харчування вашої родини під час напруженого сімейного графіка.

Наша унікальна формула містить потужну комбінацію високоякісних вітамінів, мінералів, мікроелементів і екстрактів суперпродуктів. Вафлі, які легко жувати, є зручним джерелом поживних речовин, де б не були ваші діти!

Жувальні полівітаміни Dr. Berg Kids містять 20 першокласних інгредієнтів:

Більшість полівітамінів для дітей не містять мікроелементів і складаються з низькоякісних поживних речовин, які не можуть ефективно засвоюватися.

Ми розробили жувальний полівітамін для дітей Dr. Berg Kids, щоб забезпечити повну суміш основних поживних речовин, щоб покращити харчування вашої дитини та дати вам спокій.

Більше того, жувальний мультивітамін для дітей Dr. Berg забезпечує щоденну дозу суперпродуктів. Кожна порція наповнена нашою запатентованою сумішшю цільних продуктів із високоякісного шпинату, брокколі, моркви, буряка, помідорів, грибів шиітаке, яблук, журавлини, апельсина, чорниці та полуниці.

 

 

Форма: вафельна

Розмір порції: 2 вафлі

Порцій в упаковці: 30 жувальних вафель

Рекомендації щодо використання: для віком від 4 років. Приймати по 2 пластини в день. При необхідності вафлі можна легко розламати навпіл. Ретельно пережовуйте перед ковтанням завжди під наглядом дорослих.

Застереження: батьки повинні проконсультуватися з лікарем для дітей з відомими захворюваннями перед використанням цієї чи будь-якої іншої харчової добавки.

 

Доповніть факти

 Кількість на порцію% від добової норми
Вітамін А (як бета-каротин з моркви) +100 МО (29 мкг RAE)3%
Вітамін С (З апельсина, полуниці, брокколі, яблука та вишні ацероли) +54 мг60%
Вітамін D3 (як ергокальциферол з грибів і холекальциферол)1000 МО (25 мкг)125%
Вітамін Е (з журавлини, помідорів, брокколі, шпинату та D-альфа-токоферилсукцинату) +8 мг (12,65 МО)53%
Вітамін К (зі шпинату) +20 мкг16%
Вітамін B1 (З буряка) +0,25 мг20%
Вітамін B2 (зі шпинату, брокколі, чорниці, апельсина та рибофлавіну)1,8 мг145%
Вітамін B3 (з моркви, помідорів, грибів і ніацину)15 мг100%
Вітамін B6 (зі шпинату, брокколі та піридоксаль-5-фосфату)2 мг118%
Вітамін B9 (зі шпинату та 5-метилтетрагідрофолату кальцію фолату)416 мкг DFE104%
Вітамін В12 (у вигляді метилкобаламіну)2 мкг83%
Вітамін В7 (біотин)104 мкг347%
Вітамін B5 (з грибів, апельсина та D-пантотенату кальцію)7 мг140%
Йод (з морської ламінарії (laminaria digitata))70 мкг47%
Цинк (з хелату амінокислоти цинку)6 мг56%
Марганець (з хелату амінокислоти марганцю)1,6 мг70%
Калій (з гліцинату калію)36 мг%
Кардіомегія Екстракт плодів обліпихи (екстракт надкритичного СО2 з 14% Омега 7)50 мг 
мікромінеральний комплекс5 мг 
Запатентована цільна харчова суміш (шпинат, брокколі, морква, буряк, помідори, гриби шиітаке, яблуко, журавлина, апельсин, чорниця та полуниця)113 мг 

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Добова норма встановлюється для дітей віком від 4 років.Денна цінність не встановлена.+ З цільної харчової суміші

Інші інгредієнти: еритритол, силікована мікрокристалічна целюлоза, аравійська камедь, натуральний змішаний ароматизатор ягід, стеарат магнію (рослинне джерело), ​​стеаринова кислота, FCC (харчова якість), органічна стевія Reb A 98%, Monk Fruit.

 

ДЕФІЦИТ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН У ДІТЕЙ ЗУСТРАЄТЬСЯ ЧІЛЬШЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ

Сучасна харчова обробка вилучає значну кількість поживних речовин, через що стає все важче отримати всі наші потреби у вітамінах і мінералах лише з їжі.

Вітаміни та мінерали відіграють фундаментальну роль у рості, розвитку органів і мозку, імунному захисті та енергетичному обміні.

Підраховано, що понад 60% дітей у США мають низький рівень вітаміну D або його дефіцит, і майже половина всіх дітей віком до 16 років не споживають достатньо вітамінів А та Е та ризикують дефіцитом мікроелементів.

Оскільки багато дітей не задовольняють своїх щоденних потреб у поживних речовинах, не дивно, чому вони почуваються виснаженими та розгубленими.

Добавки є чудовим способом покращити здорову дієту. На жаль, більшість дієтичних добавок містять неякісні інгредієнти, які важко засвоюються.

 

ДОКТОР. BERG KIDS CHWABLE MULTIVITAMIN Дбає про здоров’я вашої дитини

Жувальні мультивітаміни для дітей Dr. Berg розроблені з урахуванням здоров’я вашої дитини. Це винятково концентрований полівітамін, який містить широкий спектр високоякісних основних вітамінів, мінералів, мікроелементів і містить нашу ексклюзивну запатентовану суміш цільних продуктів.

На відміну від інших полівітамінів для дітей, наповнених цукром і штучними інгредієнтами, жувальний мультивітамін Dr. Berg Kids підсолоджений стевією та фруктами монаха.

Більшість дітей важко проковтнути великі полівітамінні таблетки. Ви сказали нам, а ми послухали! Ось чому ми розробили смачні жувальні продукти зі смаком ягід, які на смак не поступаються цукеркам!

Жувальні мультивітаміни Dr. Berg Kids — це зручне та смачне джерело високоякісних поживних речовин, яке сподобається вашій дитині.

 

ЧОМУ ВИБРАТИ DR. BERG KIDS ЖУВАЛЬНІ МУЛЬТИВІТАМІНИ?

США СЕРТИФІКОВАНЕ GMP ВИРОБНИЦТВО

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.

 

ВИСОКОЯКІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!

 

ДЕСЯТИЛІТЯ ДОСВІДУ

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.

 

МИ СТОЇМО ЗА НАШИМИ ПРОДУКТАМИ

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки.

 

НЕ ВИТРАЧАЙТЕ ЧАС ТА ГРОШІ НА НЕЯКІСНІ ПОЛІВІТАМІНИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Жувальні мультивітаміни для дітей Dr. Berg є неймовірним джерелом вітамінів, мінералів і мікроелементів, і це ідеальне доповнення до будь-якого активного способу життя. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості.

 

ДОКТОР. BERG KIDS ЖУВАЛЬНІ МУЛЬТИВІТАМІНИ ПІДХОДИТЬ ВАМ, ЯКЩО...

 

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ DR. BERG KIDS ЖУВАЛЬНИЙ МУЛЬТИВІТАМІННИЙ

Використовувати жувальний полівітамін Dr. Berg Kids легко та зручно. Дітям від 4 років приймайте по 2 вафлі на день. При необхідності вафлі можна легко розламати навпіл. Ретельно пережовуйте перед ковтанням, завжди під наглядом дорослих.

 

КОМУ НЕ СЛІД ВИКОРИСТОВУВАТИ DR. BERG KIDS ЖУВАЛЬНИЙ МУЛЬТИВІТАМІННИЙ

Батьки повинні проконсультуватися з педіатром, перш ніж давати своїй дитині жувальні полівітаміни Dr. Berg Kids або будь-яку іншу дієтичну добавку.

 

ДОКТОР. BERG KIDS ЖУВАЛЬНІ МУЛЬТИВІТАМІННІ ОСОБЛИВОСТІ