Огляд на Thorne, Vitamin D/K2, Вітамін D / K2, 30 мл

Thorne, Vitamin D/K2

Огляд на Thorne, Vitamin D/K2, Вітамін D / K2, 30 мл

Thorne, Vitamin D/K2

Опис

Підтримує здорові кістки та м'язи, а також сердечно-судинну та імунну системи.

Рідина з витамином D/K2 - це зручний спосіб доповнення витаминами D і K2, які надають більшу підтримку кісткам, імунній та сердечно-судинній системам разом, ніж будь-яка окремо.

Як витамин D, так і витамин K2 підтримують здоров'я кісток і м'язів, а також сердечно-судинну систему та імунну функцію. Важливо підтримувати оптимальний рівень витамину D в організмі протягом усіх етапів життя, від розвитку плода до похилого віку. Вітамін К2, серія молекул, відомих як менахіноні, надає більш потужний вплив на кістки, ніж витамин К1. Вітамін К2 у цій формулі-добре вивчення МК-4. Поєднання вітамінів D і K може забезпечити більшу підтримку імунної та серцево-судинної систем, ніж шкірна окремо. Наприклад, витамин D потрібний для засвоєння кальцію, а витамин К важливий для спрямування кальцію до кісток та подалі від м'яких тканин, таких як кров'яні судини та почки. Рідина витамину D/K2 Thorne також забезпечує підтримку харчування хворих на онкологію.

Одне дослідження у жінок у постменопаузі виявило, що поєднання мінералів разом з витаминами D і K підтримує здорову еластичність артерій, порівняно з двома іншими групами жінок, які отримували або мінерали з витамином D, але не витамином K, або плацебо. Рідина витамину D/K2 Thorne міститься в олії тригліцеридів із середнім ланцюгом, консервованому змішаними токоферолами.

Рекомендоване використання

Приймайте по 2 краплі один-три рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря. Переверніть пляшку для дозування окремих крапель. Можна додавати в їжу або змішувати із напитками. Не зберігайте у холодильнику

Інші інгредієнти

Тригліцеридна олія середньої цепочки, змішані токоферолі.

Попередження

Очевидний тампер: Використовуйте лише в тому випадку, якщо флакон закритий. Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Якщо ви вагітні, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Склад:
Розмір порції: дві краплі
Порцій у контейнері: 600
 Дві краплі містять:%Щоденна вартість
Вітамін D (як вітамін D3)25 мкг (1000 МО)125%
Вітамін К (як вітамін К2 (менатретренон)) †200 мкг167%
Щоденна вартість (DV) † MK4
Thorne, Vitamin D/K2, Вітамін D / K2, 30 мл
(4.9)
1523 грн.
Доставка