Огляд на Natural Factors, B12 5000 mcg, Метилкобаламін 5000 мкг, 60 капсул

Natural Factors, B12 Methylcobalamin 5000 mcg

Огляд на Natural Factors, B12 5000 mcg, Метилкобаламін 5000 мкг, 60 капсул

Natural Factors, B12 Methylcobalamin 5000 mcg

Опис

Серед людей, які мають дефіцит витамину В12, популярним є вживання витамину В12 в ін'єкціях. Проте дослідження підтверджують, що пероральне введення відповідної дози має таку саму ефективність, як ін'єкційний препарат для усування дефіциту витамину В12.

Метилкобаламін (вітамін В12) стає активним відразу після всмоктування, тоді як інші форми (наприклад, ціанокобаламін) спочатку мають пройти два етапи перетворення на метилкобаламін. Метилкобаламін демонструє виняткову активність у тих галузях, де інші форми витамину B просто не діють. Приймати добавки з витамином В12 рекомендується вегетаріанцям та особам із дефіцитом витамину В12. Це сприяє утворенню еритроцитів, запобігає дефіциту витамину В12 і допомагає підтримувати гарне здоров'я.

Добавка з В12 дуже ефективно поповнює запас енергії та сприяє відновленню розумових функцій у людей із дефіцитом цього витамину.

Сертифікат Isura
Без ГМО: документально підтверджено ✔
Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування ✔

Використання

Приймати по 1 таблетці на день, розжовуючи або розсмоктуючи перед проковтуванням, або приймати згідно з рекомендаціями медичного працівника.

Композиція

Лактоза, мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, магнію стеарат (рослинного походження).

Містить молоко.

Не містить штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів, крахмалю, пшениці, глютену, дріжджів, сої, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, солі, деревних горіхів, ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors із гарантією безпеки та ефективності відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP), розроблених Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та препаратів (FDA) США та Міністерством охорони здоров'я Канади.
Поживна цінність
Розмір порції: 1 таблетка
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Вітамін B12 (метилкобаламін)5000 мкг208 333 %