Огляд на NutriBiotic, Nasal Spray Plus, Спрей назальний, 29.5 мл

NutriBiotic, Nasal Spray Plus with GSE

Огляд на NutriBiotic, Nasal Spray Plus, Спрей назальний, 29.5 мл

NutriBiotic, Nasal Spray Plus with GSE

Опис

NutriBiotic Nasal Spray Plus - це відмінна змазка для носа, наповнена корисними інгредієнтами, включаючи екстракт насіння грейпфрута, вітамін С, рослинні екстракти, хлорид натрію, м’яту перцеву, ментол та інше у зручному насосі з виміряною дозою!

Рекомендоване використання

Зніміть захисний ковпачок. Утримуючи голову вертикально, вставте розпилювач в ніздрю. Дорослі, повністю натискайте насос 1-2 рази. Понюхайте глибоко. Повторювати до 3 разів на день. Протирайте насадку після кожного використання. Використовуйте лише за призначенням.

Інші інгредієнти

Вода, гліцерин (рослинний), полісорбат 20, аскорбінова кислота, екстракт насіння цитрусових парадісі (грейпфрут), ксиліт (0, 74%), екстракт кореня женьшеню панакс, екстракт листя ехінацеї пурпурової, екстракт листя гідрастіса канадського (розторопша) ) екстракт, екстракт кореня горіха звичайного (м'ясника), хлорид натрію, токоферсолан, олія менти піперитової (м’яти перцевої) та ментол.

Попередження

Не допускати потрапляння в очі, рот або вуха. Якщо виникне подразнення, припиніть використання та зверніться до лікаря. Не діліться дозатором. Зберігати в недоступному для дітей.

Рекомендовано тільки для дорослих.

Alt: NutriBiotic, Nasal Spray Plus, Спрей назальний, 29.5 мл
(4.9)
449 грн.
У наявності