Огляд на Solgar, Full Spectrum Curcumin, Куркумін, 90 капсул

Solgar, Full Spectrum Curcumin

Огляд на Solgar, Full Spectrum Curcumin, Куркумін, 90 капсул

Solgar, Full Spectrum Curcumin

Опис

Вперше Solgar перетворює погано поглинутий куркумін, з жиророзчинного у водорозчинний фітонутрієнт... Роблячи його негайно готовим до тіла, швидше засвоюваним та активнішим, ніж будь-коли раніше. куркумін в одному капсулі забезпечує еквівалентність десятків 100 мг капсул стандартизованого екстракту куркуміну. Тепер, для здоров'я мозку, суглобів та імунітету - Солгар змінює те, що ви вважали за можливе від куркуміну ... назавжди. Solgar Full Spectrum Curcumin ... одна м'яка таблетка, щодня-185 разів краще. ♦

♦ Ці твердження ґрунтуються на людському дослідженні куркуміну NovaSOL у порівнянні з екстрактом нативного куркуміну, використовуючи об'єктивну міру (аналіз метаболітів).

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте один (1) софтгель один або два рази на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Куркумін повного спектру (полісорбат 80 (емульгатор), екстракт куркумі (куркума лонга) [кореневище]), желатин, рослинний гліцерин.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дрожжів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь-які ліки або маєте якісь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати у недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 1 гель з рідким екстрактом
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Рідкий екстракт куркуміну з повним спектром Надання: Загальна кількість куркуміноїдів Куркумін48 мг 40 мг
Щоденна вартість (DV) не встановлена
Solgar, Full Spectrum Curcumin, Куркумін, 90 капсул
(4.9)
3536 грн.
Доставка