Огляд на Supercritical Prenatal Omega-3 Fish Oil Lemon Flavor, Мультивітаміни, 60 капсул

Minami Nutrition, Supercritical Prenatal Omega-3 Fish Oil Lemon Flavor

Огляд на Supercritical Prenatal Omega-3 Fish Oil Lemon Flavor, Мультивітаміни, 60 капсул

Minami Nutrition, Supercritical Prenatal Omega-3 Fish Oil Lemon Flavor

Опис

Minami Prenatal є преміум supplement те, що розрізняє 480 мг Omega-3 DHA nutrition в одному зручному softgel з чистим, citron flavor і не fish aftertaste.

Постанова для Омега-3 DHA підвищує тривалість роздратування, а DHA викликає тривалу лактацію підвищення якості breast milk. DHA є важливим nutrient для подальшого розвитку infants and children.

Суперконцентрована Омега-3

Minami offers один з найвищих зосереджених Omega-3 рибні олії на ринку, які загрожують більше Omega-3 nutrition, не fillers або saturated fats і багато softgels до таке.

Якість, якій можна довіряти

Purity. Minami використовує три стилі unique purification process, employing extensive quality controls до produce ultra pure EPA & DHA rich fish oil.

Тестування якості. Масла Minami проходять суворе тестування третьою стороною та мають надзвичайно низький рівень окислення, а також невизначений рівень діоксинів, пестицидів і важких металів, таких як ртуть.

Стійкість

Minami охоплюють риби від постійних управлінських вод і є тільки риби в світі для отримання EMAS (Eco-Management and Audit Scheme status - дуже stringent European standard.

Minami рибні олії є виконані в unique energy-efficient facilities, що рециркуляція органічних насичених матеріалів, що перетворюються в енергію в енергію factory and community.

Використання

Adults take 1 softgel за день з водою. Best taken with food. Не впроваджено для дітей.

Композиція

Рідкий-морський рибний олій (anchovy, sardine and mackerel), рибний gelatin, vegetable glycerin, натуральний citron flavor, rosemary extract, натуральний не-GMO mixed tocopherols (antioxidant). Contains soy.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової норми*
Калорії9 
Калорії з жиру7 
Загальний жир1 г1%¹
Насичених жирів0 г0%¹
Ненасичені жири0,5 г 
Транс-жири0 г 
Загальний вміст омега-3 жирних кислот640 мг+
DHA (докозагексанова кислота)480 мг 
EPA (ейкозапентаєнова кислота)104 мг 
Інші Омега-356 мг 
¹ Percent Daily Values ​​є заснований на 2,000 calorie diet. + Daily Value не established.