Огляд на Solgar, Ester-C Plus Vitamin C 500 mg, Естер С 500 мг, 100 капсул

Solgar, Ester-C Plus Vitamin C 500 mg

Огляд на Solgar, Ester-C Plus Vitamin C 500 mg, Естер С 500 мг, 100 капсул

Solgar, Ester-C Plus Vitamin C 500 mg

Опис

Ester-C Plus виключно розроблений компанією Solgar та забезпечує унікальний, нейтральний pH (некислий) вітамін С Ester-C, який м’яко впливає на шлунок. Метаболіти вітаміну С в складі Ефір-С позитивно впливають на утримання вітаміну С у клітинах, забезпечуючи додаткові переваги. Для формування унікального комплексу метаболітів аскорбату кальцію використовується спеціальний виробничий процес. Цей добре збережений комплекс додатково включає природні біофлавоноїди та ягоду ацероли разом з плодами шипшини.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте по одній (1) овочевій капсулі двічі на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію, кремнезем.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь -які ліки або маєте якісь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь -які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь -які побічні реакції. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 1 рослинна капсула
Сума на порцію %DV
Вітамін С (як аскорбат кальцію Естер-С) 500 мг 556%
Біофлавоноїдний комплекс цитрусових 25 мг
Екстракт ацероли (Malpighia glabra) (фрукти) 10 мг
Шипшина (фрукти) 10 мг
Рутін 5 мг
Щоденна вартість (DV) не встановлена
Alt: Solgar, Ester-C Plus Vitamin C 500 mg, Естер С 500 мг, 100 капсул
(5)
   
Очікується