Огляд на Life Extension, Homocysteine Resist, Гомоцистеїн, 60 капсул

Life Extension, Homocysteine Resist

Огляд на Life Extension, Homocysteine Resist, Гомоцистеїн, 60 капсул

Life Extension, Homocysteine Resist

Опис

Гомоцистеїн резист містить підбірку витаминів групи В, спеціально розроблених, щоб допомогти вашому організму підтримувати вже здоровий рівень гомоцистеїну та підтримувати здоров'я серця та мозку.

Homocysteine ​​Resist – це спеціально розроблена добавка витамину В для здоров'я серця та мозку. Гомоцистеїн - це природна сполука, що виробляється клітинами. Але з часом він може почати накопичуватися в крові, впливаючи на здоров'я серцево-судинної системи, когнітивні функції тощо.

Ця композиція поєднує витамини В2 (рибофлавін), В6 та В12, а також фолат як L-5-метилтетрагідрофолат (L-5-MTHF).

Переваги гомоцистеїну

В-вітамінний пунш

Гомоцистеїновий резист поєднує витамини В2, В6, В12 та фолієву кислоту як L-5-MTHF. Фолат та витамин В12 допомагають підтримувати рівень гомоцистеїну в межах норми, а також фолієва кислота підтримує синтез нейромедіаторів для когнітивного здоров'я. Вітамін В6 також полегшує синтез нейромедіаторів, а також обмін амінокислот та ліпідів. Вітамін В2 підтримує виробництво енергії організмом.

Homocysteine ​​Resist забезпечує цілеспрямований вибір вітамінів групи B, спеціально розроблених для вашого серця та мозку. Це допомагає вашому організму підтримувати здоровий для серця рівень гомоцистеїну вже в межах норми. Гомоцистеїн - це природна сполука, що виробляється клітинами. Але з часом він може почати накопичуватися в крові, впливаючи на здоров'я серцево-судинної системи, когнітивні функції тощо.

Ця композиція поєднує витамини В2 (рибофлавін), В6 (піридоксаль 5'-фосфат), В12 (у вигляді метилкобаламіну) та фолат у вигляді L-5-метилтетрагідрофолату (L-5-MTHF).

Фолієва кислота (L-5-MTHF)

Фолат допомагає підтримувати рівень гомоцистеїну в межах норми, що сприяє здоров'ю сердечно-судинної системи. Фолат також підтримує синтез нейромедіаторів, що є невід'ємною частиною когнітивного здоров'я. Люди зі здоровим рівнем гомоцистеїну мають більші шанси зберегти здорові когнітивні функції.

Але не кожен організм може використовувати традиційні добавки фолієвої кислоти. Дослідження показують, що значна частина населення не може перетворити фолієву кислоту на його біоактивну форму 5-МТГФ (L-5-метилтетрагідрофолат), що робить багатьох уразливими до низького рівня фолату в крові (і вище бажаного гомоцистеїну). Таким чином, гомоцистеїн резист доставляє 8500 мкг 5-MTHF у шкірну капсулу.

Вітамін В6 (5-фосфат піридоксалю)

Вітамін В6 також полегшує синтез нейромедіаторів, а також обмін амінокислот та ліпідів. Традиційні форми В6 повинні бути перетворені на 5'-фосфат піридоксалю, перш ніж організм зможе його використовувати, але гомоцистеїновий резист містить 100 мг 5-фосфату піридоксалю, який готовий працювати з самого початку.

Вітамін В2 (рибофлавін) та вітамін В12 (метилкобаламін)

Організм природним чином перетворює витамин В2 (рибофлавін) у форму рибофлавін-5'-фосфату, яку потім він використовує для виробництва енергії. Вітамін В12 підтримує ріст нервних клітин та здоров'я серця, допомагаючи підтримувати здоровий рівень гомоцистеїну вже в межах норми. А метилкобаламін – це форма В12, біологічно активна у вашому мозку.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та дбайливо дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Приймайте одну (1) капсулу щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), стеаринова кислота, кремнезем, суміш екстракту рису.

Попередження

Не використовуйте цей продукт, якщо його лікували метотрексатом, фторурацилом, фенітоїном, фенобарбіталом, примідоном чи леводопою до консультації з лікарем.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Рибофлавін (вітамін В2)25 мг1923%
Вітамін В6 (у вигляді піридоксалю 5'-фосфату)100 мг5882%
Фолат (у вигляді L-5-метилтетрагідрофолатної кальцієвої солі)8500 мкг °2125%
Вітамін В12 (як метилкобаламін)1000 мкг41667%
Денна цінність не встановлена.
° DFE (харчові еквіваленти фолієвої кислоти).