Огляд на Optimox Corporation, Iodoral 12.5, Йодоральний йод йодид калію, 90 таблеток

Optimox Corporation, Iodoral 12.5 Iodine Potassium Iodide

Огляд на Optimox Corporation, Iodoral 12.5, Йодоральний йод йодид калію, 90 таблеток

Optimox Corporation, Iodoral 12.5 Iodine Potassium Iodide

Опис

Забезпечує йод як йод та йод калію.

Добавка йоду/калію йоду високої ефективності

Йодорал - це таблетована форма розчину Люголя. Одна таблетка йодоралу 12,5 мг містить достатню кількість елементарного йоду, порівнянну із середньодобовою нормою споживання цього необхідного елемента континентальною Японією.

Загальна інформація

Йод - незамінний елемент. Хоча його основна функція - вироблення щитовидною залозою гормонів щитовидної залози, інші органи в організмі потребують йоду, щоб нормально функціонувати.

Кілька досліджень довели необхідність споживання йоду. Мінімальна кількість йоду, визначена в цих дослідженнях, еквівалентна 0,1 мг/кг маси тіла на добу. Наприклад, для жінки вагою 50 кг добова кількість йоду становитиме 5 мг. Для нормальної роботи щитовидної залози необхідний йод. Оригінальне дослідження, проведене 80 років тому, у дівчаток -підлітків використовувало 9 мг йодиду щодня.

На початку 1900 -х років розчин йоду/йодиду під назвою розчин Люголя широко, ефективно та безпечно використовувався у медичній практиці як для низької активності, так і для нормальної активності щитовидної залози. Рекомендована добова норма споживання йоду становить від 2 до 6 крапель розчину Люголю, що забезпечує загальний йодид від 12,5 до 37,5 мг. Ця сума згадувалася останнім часом 1995 року в книзі про фармацевтичні науки.

Кілька дослідників показали переконливі докази необхідності достатнього споживання йоду. Японки, які проживають в Японії, щодня споживали в середньому 13,8 мг загального елементарного йоду, і деякі дослідження показують, що це важливий фактор для їх відносного здоров'я. У 1960 -х роках одна скибочка хліба в США містила повну рекомендовану норму йоду 0,15 мг. За останні 2 десятиліття йод був замінений на бром у процесі виготовлення хліба. Бром може блокувати роботу щитовидної залози і може впливати на йод в організмі.

Рекомендоване використання

В якості харчової добавки приймайте по одній таблетці на день або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Micoselle, допоміжний матеріал на основі кремнезему, що містить неіонну поверхнево-активну речовину, мікрокристалічну целюлозу, рослинні стеарини та фармацевтичну глазур.

Попередження

Якщо ви вагітні або годуєте груддю, перед використанням проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо у вас чутливість до йоду, або якщо ви приймаєте антигіпертензивні або протитиреоїдні препарати. Припиніть використання, якщо у вас набрякли слинні залози. Розлад шлунка або шкірний висип.

Зберігати в прохолодному, сухому та темному місці. Колір продукту може змінюватися.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Порцій в контейнері: 90
 Сума на порцію% Щоденна вартість*
Загальний йод/йод12,5 мг8333%
Йод5 мг 
Йодид (у вигляді калієвої солі)7,5 мг 
* Відсоток добової норми на основі дієти на 2000 калорій