Огляд на Protectis baby drops for Colic with D, Пробіотики для ді

BioGaia, ProTectis Baby With Vitamin D Digestive Health Probiotic Supplement

Огляд на Protectis baby drops for Colic with D, Пробіотики для дітей, 10 мл

BioGaia, ProTectis Baby With Vitamin D Digestive Health Probiotic Supplement

Опис

Дитячі краплі BioGaia Protectis з вітаміном D — це дієтична добавка, яка містить запатентовану молочнокислу лактобактерію реутері Protectis (L. reuteri DSM 17938), що допомагає хорошим мікроорганізмам відновити природний баланс у кишечнику. Оскільки L. reuteri Protectis природним чином колонізує людину, він має сильну адаптацією до взаємодії з людьми.L. reuteri Protectis був протестований в 150 клінічних випробуваннях і довів свою ефективність і безпеку для дітей.Вітамін D сприяє нормальному функціонуванню імунної системи в дітей, а також необхідний для нормального росту і розвитку кісток у дітей.

Використання

Приймати по 5 крапель один раз на день. Не перевищувати рекомендовану дозу. Не призначено для використання недоношеними дітьми.

ДозуванняДобре струсіть протягом 10 секунд перед кожним використанням, щоб змішати бактеріальну культуру з олією.Щоб дозувати краплі, акуратно натисніть на тюбик і видавіть ложкою.Застосовувати по 5 крапель на день.

Композиція

Соняшникова олія, олія середньоланцюгових тригліцеридів та вітамін E. Не містить інгредієнтів з ГМО, штучних барвників, ароматизаторів, молочних продуктів і сої.
Поживна цінність
Розмір порції: 5 крапель
Порцій в упаковці: 50
 Кількість в 1 порції% від добової норма для немовлят
Вітамін D (у вигляді холекальциферолу)10 мкг (400 МО)100 %
Лактобактерії реутеріDSM 17938(L. reuteriProtectis)100 млрд КУО*
* Добову норму не визначено
Protectis baby drops for Colic with D, Пробіотики для дітей, 1...
(5)
1581 грн
Доставлення