Огляд на Renue By Science, Lipo Fisetin, Ліпосомальний фізетин, 90 капсул

Renue By Science, Lipo Fisetin

Огляд на Renue By Science, Lipo Fisetin, Ліпосомальний фізетин, 90 капсул

Renue By Science, Lipo Fisetin

Фізетин - це флавоноїд, який є природним поліфенолом і антиоксидантом. Він міститься в полуниці, яблуках, цибулі та інших рослинах, які особливо добре позбавляються від старіючих або «зомбі-клітин». Фізетин є одним з найпотужніших природних сенолітиків, коли-небудь знайдених, і його називають «Королем сенолітиків».

Один з найпотужніших природних сенолітиків

Це дослідження показало, що фізетин перевершує інші відомі сенолітики.

Ліпосомальний фізетин – клітинна активність

Старіючі клітини

Однією з головних причин вашого старіння є те, що клітини більше не діляться, коли вони старіють. Ці клітини стають марними та починають накопичуватися у вашому тілі, викликаючи запалення, поступово порушуючи клітинну функцію та збільшуючи ризик захворювань, пов’язаних із віком.

Позбудьтеся «зомбі» клітин

Вчені називають їх старіючими клітинами, але частіше їх називають клітинами-зомбі. Вони схожі на маленькі фабрики отрут, які не роблять корисної роботи, а замість цього виділяють цитокіни, які викликають запалення в сусідніх клітинах.

Під час випробувань на людях у престижній клініці Mayo було показано, що фізетин значно зменшує кількість старіючих клітин у жировій тканині, тим самим зменшуючи системне запалення та збільшуючи силу та рухливість суглобів у літніх піддослідних.

Зменшити запалення та CD38, відновити рівні NAD⁺

Здатність фізетину знищувати старіючі клітини відкриває шлях для посилення NAD⁺, щоб бути набагато ефективнішими, позбавляючи організм від токсинів, які викликають запалення в організмі, один із головних факторів розвитку вікових захворювань.

Посилення запалення призводить до збільшення CD38, який споживає NAD⁺, що призводить до більшої кількості вікових захворювань. Видалення старіючих клітин зменшує запалення та зберігає NAD⁺ від споживання.

Активуйте AMPK

У цьому дослідженні також було показано, що фізетин підвищує рівні NAD⁺ через активацію AMPK, ключового модулятора рівня енергії та виробництва АТФ, необхідного мітохондріям.

«Ми виявили, що сигнальний шлях AMPK/mTOR покращився після лікування фісетином».

Може подовжити здоров'я та тривалість життя

Це дослідження показало, що фізетин знижує старіння клітин, що призвело до збільшення тривалості життя мишей.

«Введення фізетину мишам дикого типу на пізніх стадіях життя відновлювало гомеостаз тканин, зменшувало вікову патологію та подовжувало середню та максимальну тривалість життя».

Ліпосомальна доставка

LIPO Fisetin використовує ліпосомну систему доставки з уповільненим вивільненням, яка забезпечує чудове поглинання в капсулах, які легко проковтнути. У цьому дослідженні було показано, що біодоступність ліпосомального фізетину в 1,6-27 разів більша.