Огляд на Life Extension, DHEA 25 mg, ДГЕА 25 мг, 100 таблеток

Life Extension, DHEA 25 mg

Огляд на Life Extension, DHEA 25 mg, ДГЕА 25 мг, 100 таблеток

Life Extension, DHEA 25 mg

Опис

DHEA є найбільш поширеним циркулюючим гормоном в організмі. Але з часом рівень ДГЕА починає знижуватися. Добавки з DHEA можуть допомогти підтримувати здоровий рівень гормонів і сприяти здоровій імунній функції, здоров’ю кровообігу, здоровому настрою, м’язовій масі, сексуальній функції тощо.

Оскільки рівень гормону DHEA знижується з віком, підтримання балансу молодості пропонує багато переваг для здоров’я.

Переваги DHEA 

Важливість підтримки рівня DHEA

Рівні DHEA в крові є високими в ранньому дорослому віці, але після цього ці рівні неухильно знижуються. Дослідження показують, що підтримка оптимального рівня ДГЕА забезпечує низку переваг для здоров’я, включаючи позитивний вплив на настрій і якість життя, підтримку м’язової маси тощо. Рівень DHEA в кровообігу молодості підтримує загальне самопочуття та сексуальну функцію.

Склад тіла, настрій тощо 

У рандомізованому, подвійному сліпому, плацебо-контрольованому дослідженні, 10 місяців прийому добавок DHEA у людей похилого віку призвело до збільшення сили та сухої м’язової маси внаслідок фізичних вправ із силою. Схеми DHEA сприяють здоровій сексуальній функції, підтримують пам’ять і настрій, а також сприятливо впливають на пізнання та мозок. Здоров’я серця, кровообігу та кісток

ДГЕА благотворно впливає на серцево-судинну систему. Це також сприяє здоров’ю кісток. У рандомізованому, подвійному сліпому, контрольованому дослідженні один рік прийому добавок DHEA допоміг збільшити мінеральну щільність кісткової тканини стегон у літніх людей і мінеральну щільність кісткової тканини хребта у літніх жінок.

DHEA: використання та запобіжні заходи 

Для того, щоб розробити персоналізований, ефективний режим DHEA, настійно рекомендується регулярне тестування рівня крові для визначення правильної та точної дози. Завдяки переконливим доказам зв’язку між молодими рівнями DHEA і здоровим довголіттям Life Extension пропонує, щоб більшість людей старше 40 років починали приймати добавки DHEA.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Точну кількість таблеток, які необхідно прийняти, слід визначити за допомогою аналізу крові та поради лікаря. Зазвичай покладіть від однієї (1) до трьох (3) таблеток під язик, дайте їм розчинитися та проковтніть. Приймайте вранці та/або вдень. До та через 3-6 тижнів після початку замісної терапії ДГЕА рекомендовано аналізи сироватки крові для оптимізації індивідуального дозування. 

Композиція

Сорбіт, целюлоза мікрокристалічна, натрію кроскармелоза, рослинний стеарат.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська таблетка
 Сума на порцію% добової норми
Дегідроепіандростерон (DHEA)25 мг 
Денна цінність не встановлена.
Life Extension, DHEA 25 mg, ДГЕА 25 мг, 100 таблеток
(5)
522 грн.
Доставка