Огляд на Lecithin 97% Phosphatides De-Oiled, Лецитин, 454 г
Сполуки лецитину, які називаються фосфатидами, допомагають підтримувати здорову структуру клітинної мембрани та її плинність, що має важливе значення для здорової клітинної функції. Завдяки цьому корисному властивості, лецитин може сприяти здоров'ю клітин мозку. Наш лецитин виготовляється з сої (на відміну від тваринних джерел) і містить фосфатидилхолін, фосфатидилетаноламін та фосфатидилінозитол.
Наш веганський лецитин на основі сої містить фосфатиди, які підтримують структуру клітинної мембрани та здоров’я мозку.
Переваги лецитину
Лецитин є багатим джерелом фосфатидів, які природним чином містяться у всіх клітинних мембранах, включаючи мембрани мозку. Вміст фосфатидилхоліну, фосфатидилетаноламіну та фосфатидилінозитолу в нашому лецитині дає клітинним мембранам сировину, необхідну для підтримки здорової структури, функціонування, плинності та сигнальної здатності утримувати мозок та кожну клітину вашого тіла належним чином.
Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.
Приймайте одну (1) столову ложку щодня або за рекомендацією лікаря. Можна посипати крупами або змішувати з соками, супами або заправками для салатів.
Трикальцій фосфат.
Містить соєві боби.
Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.
Щільність може змінюватися від партії до партії.
Склад: | ||
Розмір порції: 1 столова ложка (приблизно 11 г) | ||
Порції в контейнері: близько 41 | ||
Сума на порцію | %Щоденна вартість | |
Калорії | 50 | |
Всього жиру | 5 років | 8%† |
Насичених жирів | 1,5 року | 8%† |
Загальна кількість вуглеводів | 1 рік | %† |
Гранули лецитину (з знежиреної сої, без ГМО) Типові значення: Фосфатидилхолін Фосфатидилетаноламін Фосфатидилінозитол | 10 років 2,3 роки 2,0 г. 1,4 г. | |
Денна цінність не встановлена. † Заснований на дієті 2000 калорій. |