Огляд на Cognizin Citicoline Powder, Підтримка мозку, 60 г

Nootropics Depot, Cognizin Citicoline Powder

Огляд на Cognizin Citicoline Powder, Підтримка мозку, 60 г

Nootropics Depot, Cognizin Citicoline Powder
Що таке Цитиколін?

Цитиколін, популярна ноотропна добавка, також відома як CDP-холін (цитидиндифосфат-холін), є органічною молекулою, що виробляється ендогенним шляхом і міститься в усіх живих клітинах. Двома основними компонентами цитиколіну є холін і цитидин (цитидин в організмі перетворюється на уридин). ЦДФ-холін є попередником для синтезу важливих фосфоліпідів. Ці фосфоліпіди необхідні для клітинних мембран, включаючи фосфатидилхолін, фосфатидилсерин і фосфатидилетаноламін. Фосфоліпіди повинні постійно синтезуватися для адекватного функціонування клітин через їх високу швидкість обороту.

Що таке Cognizin?

Когнізин є запатентованою, клінічно випробуваною формою Цитиколіну. Цитиколін міститься в кожній клітині тіла і особливо важливий для здоров’я нашого мозку та когнітивних функцій. На відміну від штучних стимуляторів, які підвищують рівень енергії та уваги лише для того, щоб потім ці рівні падають, добавка Cognizin Citicoline забезпечує поживну підтримку, яка приносить переваги:

Cognizin Citicoline забезпечує поживні речовини, необхідні для підтримки пізнання, уваги та концентрації.

Переваги та застосування Цитиколіну

Переваги та застосування цитиколіну можуть включати:

Як Cognizin Citicoline Powder сприяє когнітивній функції? Когнізин і фосфоліпіди

Cognizin Citicoline підтримує життєво важливі поживні речовини, необхідні для підтримки регенерації фосфоліпідів у вашому тілі. Це важливо, оскільки:

Дослідження Cognizin Citicoline та клінічні дослідження

Когнізин вивчали в різних клінічних дослідженнях на людях. Останнє клінічне випробування на людях було зосереджено на перевагах Cognizin на здорових чоловіках і жінках середнього віку. Дослідники, проведені в Центрі візуалізації мозку в лікарні Макліна, виявили підвищення мозкової активності серед учасників, які приймали добавку Cognizin протягом шести тижнів. Особливо слід зазначити, що відмінності були помітні в тих учасників, які виконували завдання, що вимагали постійної уваги.

Клінічні випробування також виявили, що Cognizin citicoline підтримує здорову функцію мітохондрій. Ці електростанції в наших клітинах – це те, що насправді виробляє енергію мозку. Здорова функція мітохондрій призводить до підвищення рівня АТФ (аденозинтрифосфату) — основної молекули накопичення енергії нашого тіла — у клітинах мозку.

Цитиколін як природна ноотропна добавка

Цитиколін зазвичай поєднується з дієтичними добавками або ноотропними сполуками в різних пакетах ноотропів.

Чому варто вибрати Когнізин як добавку до холіну?

Клінічно перевірена ефективність Cognizin є запатентованою формою цитиколіну, яка забезпечує ваш мозок енергією, необхідною йому, щоб залишатися бадьорим. Cognizin Citicoline також:

Дозування Cognizin Citicoline

Як дієтичну добавку приймайте 250 мг Cognizin Citicoline 1-2 рази на день.

Відгуки Cognizin

Щоб дізнатися більше, прочитайте огляди Cognizin Citicoline та досвід, наведений нижче.

Де купити Cognizin Citicoline Powder?

Nootropics Depot пропонує високоякісний порошок Cognizin Citicoline в банках по 30 або 60 г. Cognizin Citicoline від Nootropics Depot пройшов лабораторні випробування та підтвердив чистоту та ідентичність продукту.