Огляд на Now Foods, Potassium Citrate, Цитрат Калію порошок, 340

Now Foods, Potassium Citrate Pure Powder

Огляд на Now Foods, Potassium Citrate, Цитрат Калію порошок, 340 г

Now Foods, Potassium Citrate Pure Powder

Опис

Калій - важливий мінерал, широко поширений серед джерел їжі, особливо високий вміст в фруктах та овочах. Калій має вирішальне значення для підтримки нормального рівня рідини у всьому тілі та клітинах, а також для підтримки кислотно-лужного балансу. Він також необхідний для правильного скорочення м’язів, підтримки здорової роботи серця та передачі нервових імпульсів. Цитрат калію - добре засвоювана та біодоступна форма калію.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1/4 чайної ложки 1-2 рази на день окремими порціями. Приймати з їжею і принаймні 8 унцій. води або іншого напою. Не перевищуйте 2 порції на день.

Інші інгредієнти

Жодного.

Не виробляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або горіхів дерева. Виробляється на заводі GMP, який переробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

У цьому виробі можуть виникнути природні зміни кольору.

Цей продукт продається за вагою, а не за обсягом.

Попередження

Тільки для дорослих. Зверніться до лікаря, якщо ви вагітні/годуєте груддю, приймаєте будь -які ліки (особливо ті, які можуть вплинути на функцію нирок або рівень калію в крові), або у вас є захворювання (особливо стан серця/нирок або діабет). Зберігати в недоступному для дітей.

Після відкриття зберігати в сухому прохолодному місці.

Склад:
Розмір порції: Чайна ложка 1/4 рівня (приблизно 1,4 г)
Порцій в контейнері: близько 243
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Калій (з калію цитрату)448 мг10%