Огляд на Great Lakes Gelatin Co, Collagen Peptides, Колаген для суглобів, 454 г

Great Lakes Gelatin Co, Collagen Hydrolysate Collagen Joint Care

Огляд на Great Lakes Gelatin Co, Collagen Peptides, Колаген для суглобів, 454 г

Great Lakes Gelatin Co, Collagen Hydrolysate Collagen Joint Care

Опис

Гідролізат колагену

Гідролізовані колагенові пептиди - це ті ж колагенові пептиди, які зустрічаються в природі в кістках, шкірі та хрящах. Це біологічно активний продукт, що містить більше 90% білка і легко засвоюється організмом.

Швидке поглинання та відмінні амінокислотні групи у цій формулі можуть позитивно впливати на велику кількість метаболічних шляхів.

Гідролізовані колагенові пептиди допомагають регулювати обмін речовин в організмі, забезпечуючи білок з низькою молекулярною масою, який швидко всмоктується з травного тракту.

Природна здатність організму відновлювати підтримуючі сполучні тканини, такі як кістки, сухожилля, зв'язки, хрящі, шкіра, волосся і нігті, знижується після двадцяти з лишком років.Коллаген містить важливі амінокислоти, такі як гліцин, лізин та пролін, які можуть бути використані організмом для створення структур сполучної тканини для підтримки функцій клітини

Колаген гідролізат не буде застигати, тому що він був гідролізований для швидкого засвоєння в організмі. Колаген важливий для балансу азоту і може запобігти віковому пошкодженню хряща та втраті колагену.

Пропоноване використання

Рекомендоване дозування: приймайте дві округлі столові ложки (12 г) двічі на день.

Рекомендоване застосування: гідролізат колагену з Великих озер Желатин легко розчинний у ваших улюблених напоях, таких як кава, чай, сік або смузі.

Інші інгредієнти

100% гідролізований порошок колагену (з бичачої шкіри).

Попередження

Зберігати у сухому та не зберігати в холодильнику.

Alt: Great Lakes Gelatin Co, Collagen Peptides, Колаген для суглобі...
(5)
1773 грн.
Доставка