Огляд на Natural Factors, Vitamin D3 & K2, Вітамін D3 K2, 60 капсул

Natural Factors, Vitamin D3 & K2

Огляд на Natural Factors, Vitamin D3 & K2, Вітамін D3 K2, 60 капсул

Natural Factors, Vitamin D3 & K2

Опис

Поєднання вітамінів D і K може забезпечити навіть кращу підтримку, ніж окремі поживні речовини, для здоров’я кісток та судин. Містить біоактивні та біодоступні форми D3 та MK-7.

Обличчя :

Без ГМО: Документація ✔

Mass Spec: Лабораторно перевірено ✔

Рекомендоване використання

1 капсула на день або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

М'які гелі (желатин, гліцерин, очищена вода, карамель, діоксид титану), тригліцериди середнього ланцюга (кокос), жовтий бджолиний віск, соняшниковий лецитин.

Містить сою.

Не містить штучних консервантів або підсолоджувачів; немає молочних продуктів, пшениці, глютену, дріжджів, яєць, риби, молюсків, солі або ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Попередження

Як і з будь -якою добавкою, перед застосуванням проконсультуйтеся з вашим лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або намагаєтесь завагітніти, або якщо ви приймаєте ліки, маєте захворювання або очікуєте операцію. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Герметичний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо ущільнення порушено. Для свіжості зберігайте в прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 м'яка капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін D3 (холекальциферол)25 мкг (1000 МО)125%
Вітамін К2 (менахінон, МК-7) (боби натто)120 мкг100%
Natural Factors, Vitamin D3 & K2, Вітамін D3 K2, 60 капсул
(4.9)
958 грн.
Доставка