Огляд на Pure N-Acetyl Cysteine, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 120 капс

Rootcology, Pure N-Acetyl Cysteine

Огляд на Pure N-Acetyl Cysteine, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 120 капсул

Rootcology, Pure N-Acetyl Cysteine

N-ацетилцистеїн (NAC) - це амінокислота, яка є попередником глутатіону, головного антиоксиданту організму, і допомагає підтримувати здорову систему детоксикації. NAC активно досліджується щодо його ролі в оптимізації здоров’я легенів і може сприяти відновленню м’язів після навантажень. Це також може допомогти захистити організм від звичайного впливу важких металів.

Чистий N-ацетилцистеїн може допомогти:

Розмір продукту: 120 вегетаріанських капсул

Що таке чистий N-ацетил цистеїн? N-ацетилцистеїн (NAC) - це амінокислота, яка є попередником глутатіону, головного антиоксиданту організму, і допомагає підтримувати здорову систему детоксикації. NAC активно досліджується щодо його ролі в оптимізації здоров’я легенів і може сприяти відновленню м’язів після навантажень. Це також може допомогти захистити організм від звичайного впливу важких металів.

Які переваги чистого N-ацетил цистеїну? N-ацетил цистеїн допомагає підтримувати належний рівень антиоксиданту глутатіону, підтримує природний процес детоксикації та відновлення м’язів після навантажень, захищає від нормального впливу важких металів і підтримує здорову функцію легенів.

Яка рекомендована доза? Приймайте одну капсулу щодня або за вказівкою лікаря.

Коли я повинен це приймати? Цю добавку слід приймати під час їжі, під час їжі.

Чи можна його приймати з ліками для щитовидної залози? Чистий N-ацетилцистеїн слід приймати принаймні за 30-60 хвилин після прийому ліків для щитовидної залози. Рекомендується перевіряти рівень гормонів щитовидної залози кожні 30-90 днів, щоб перевірити, чи потрібна корекція ліків.

Як довго я можу приймати чистий N-ацетил цистеїн? Чистий N-ацетилцистеїн можна приймати від 3 місяців до 2 років.

Чи слід уникати чистого N-ацетилцистеїну, якщо у мене алергія на сульфаніламідні препарати? Сульфа (ліки) і сірка/сірка (сполука) різні. Оскільки N-ацетил цистеїн є добавкою на основі сірки/сірки, її не слід приймати тим, хто чутливий до сірки/сірки. Однак N-ацетилцистеїн не містить сульфату.

Чи є якісь побічні ефекти, про які я повинен знати під час прийому чистого N-ацетил цистеїну? N-ацетилцистеїн може викликати діарею. Вживання його з їжею може зменшити ймовірність цієї реакції.