Огляд на Brain Enhancers wtih AlphaSize, Підтримка мозку, 60 капс

Doctor's Best, Natural Brain Enhancers wtih AlphaSize & SerinAid

Огляд на Brain Enhancers wtih AlphaSize, Підтримка мозку, 60 капсул

Doctor's Best, Natural Brain Enhancers wtih AlphaSize & SerinAid

Опис

Натуральні добавки для підтримки роботи мозку від Doctor's Best містять гліцерофосфохолін від AlphaSize і фосфатіділсерін від SerinAid. У поєднанні ці речовини є фосфоліпідними поживними речовинами, які інтенсивно досліджуються на предмет їх користі для різних функцій людського мозку. Вони природним чином доповнюють один одного. Гліцерофосфохолін досягає дуже високих концентрацій в клітинах, в той час як фосфатидилсерин є частиною клітинної структури та грає ключову роль в підтримці клітинних функцій, особливо в мозку, де він сприяє виробленню енергії й електричних імпульсів. Дослідження показали, що гліцерофосфохолін і фосфатіділсерін підтримують пам’ять, здатність до навчання й інші когнітивні функції. Крім того, фосфатидилсерин допомагає організму справлятися з епізодичним стресом.

Використання

Рекомендації щодо застосування дорослими: приймати по 2 капсул на день під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря-дієтолога. Рекомендовано приймати не пізніше 16:00.

Композиція

Модифікована целюлоза (рослинна капсула), дикальцій фосфат, діоксид кремнію, силікат магнію, стеарат магнію (рослинного походження).

Поживна цінність
Розмір порції: 2 рослинні капсули
Порцій в упаковці: 30
 Кількість в одній порції% від добової норми
Кальцій (з гліцерилфосфорилхоліну, AlphaSize і дикальцію фосфату)97 мг7%
Гліцерилфосфорилхолін (ГФХ, з AlphaSize)300 мг
Фосфатидилсерин (FS, h SerinAid)100 мг
† Добову норму не визначено.