Огляд на Cognitex Basics, Підтримка здоров'я мозку, 30 капсул

Life Extension, Cognitex Basics

Огляд на Cognitex Basics, Підтримка здоров'я мозку, 30 капсул

Life Extension, Cognitex Basics

Опис

Підтримка оптимального здоров’я мозку є ключем до сприяння здоровій когнітивній функції. Добавка для здоров’я мозку Cognitex Basics забезпечує цільові поживні речовини для підтримки пам’яті та когнітивних функцій.

Збереження пам’яті та пізнання в молодості є важливим у будь-якому віці. Cognitex Basics — це базова добавка для здоров’я мозку, яка містить три поживні речовини, які допомагають підтримувати когнітивні функції та здоров’я клітин мозку. Комбінація альфа-гліцерилфосфорилхоліну (Alpha-GPC), фосфатидилсерину та екстракту цілісних плодів чорниці AuroraBlue Wildcrafted закладає основу для сприяння загальному здоров’ю мозку.

Поживні речовини в цій формулі сприяють здоровій когнітивній функції, пам’яті, концентрації, уваги тощо.

Основні переваги Cognitex

Що таке фосфатидилсерин (PS)?

Фосфатидилсерин (PS) є важливою частиною здорових клітинних мембран. Це сприяє здоровій когнітивній функції, пам’яті, концентрації, уваги тощо.

Чому ми додали екстракт дикої чорниці AuroraBlue?

Сполуки в чорниці підтримують когнітивне здоров’я, допомагають підтримувати вже здорові рівні ЛПНЩ і артеріального тиску, а також забезпечують потужний антиоксидантний захист.

Три поживні речовини в одному

У цій формулі об’єднані три поживні речовини, необхідні для підтримки оптимальної когнітивної функції. Альфа-GPC забезпечує важливе живлення для створення нейромедіатора ацетилхоліну, необхідного для здорової когнітивної функції. Фосфатидилсерин (PS) підтримує зв'язки між клітинами мозку, необхідні для підтримки здорової пам'яті, концентрації та уваги. AuroraBlue поєднує види чорниці з високим вмістом антиоксидантів для підтримки здоров’я пам’яті.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) м’яку капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Олія сафлорова, желатин, гліцерин, сорбітол, вода очищена, лецитин соняшниковий, колір ріжкового дерева, віск бджолиний. 

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію% добової норми
Калорії10 
Загальний жир1 рік1%†
Альфа-гліцерилфосфорилхолін250 мг 
AuroraBlue Wildcrafted комплекс чорниці [чорниця аляська (Vaccinium alaskaense How.), чорниця овальнолиста (Vaccinium ovalifolium Sm.), чорниця альпійська (Vaccinium uliginosum L.), чорниця карликова (Vaccinium cespitosum Michx)], (плід, лист, стебло) )100 мг 
Фосфатидилсерин100 мг 
Денна цінність не встановлена.†% добової норми на основі дієти на 2000 калорій.