DaVinci Laboratories, Vitamin K2 Plus Menaquinone-7, Вітамін K2, 60 капсул

Код: 35210
Фото товару DaVinci Laboratories, Vitamin K2 Plus Menaquinone-7, Вітамін K...
Фото складу DaVinci Laboratories, Vitamin K2 Plus Menaquinone-7, Вітамін K...
Фото використання DaVinci Laboratories, Vitamin K2 Plus Menaquinone-7, Вітамін K...
Основне фото товара DaVinci Laboratories, Vitamin K2 Plus Menaquinone-7, Вітамін K...
(5)
1762 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Ваші кістки виконують багато важливих функцій: вони надають вашому тілу форму та м’язи, дозволяють виконувати низку рухів, захищають життєво важливі органи та сприяють виробленню червоних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Вітамін K2 60 капсул

DaVinci Laboratories, Vitamin K2 Plus Menaquinone-7, Вітамін K2, 60 капсул

Опис

Ваші кістки виконують багато важливих функцій: вони надають вашому тілу форму та м’язи, дозволяють виконувати низку рухів, захищають життєво важливі органи та сприяють виробленню червоних і білих кров’яних тілець. Вітаміни необхідні для здоров’я кісток, і два з найважливіших вітамінів, які їм потрібні, це вітамін D-3 і вітамін K-2.

Вітамін D сприяє засвоєнню кальцію та фосфору, двох важливих мінералів. Він підтримує здоровий ріст і розвиток кісток, забезпечуючи відкладення кальцію в кістках. Тим часом‚ вітамін К підтримує здоровий ріст кісток і метаболізм кісток; необхідно активувати білок, відомий як остеоклацин, який транспортує кальцій із крові до кісток. Якщо вашому організму не вистачає вітаміну K-2, структура та правильне функціонування ваших кісток може бути порушено. У вас може виникнути дефіцит вітаміну K, якщо ви дотримуєтесь дієти з високим вмістом обробленої їжі та низьким вмістом поживних речовин, приймаєте тривалий курс антибіотиків, використовуєте деякі інші ліки, що відпускаються за рецептом, або є літнім.

Інулін також необхідний для здоров’я ваших кісток. Інулін — це тип вуглеводів, відомий як фруктан; фруктани сприяють здоров’ю вашої травної системи‚ що, у свою чергу, сприяє засвоєнню кальцію.

Vitamin K-2 Plus (менахінон-7) DaVinci Labs містить суміш вітаміну K-2, вітаміну D-3 та інуліну. Ця добавка підтримує здоров’я кісток, не викликаючи у вас небажаних побічних ефектів. Формулу можна приймати людям, які не можуть ефективно засвоювати вітамін K-2 або у яких вироблення вітаміну K-2 порушено. Ці капсули містять:

Одна пляшка забезпечує запас на два місяці при рекомендованому дозуванні однієї капсули на день.

DaVinci Laboratories протягом десятиліть є лідером у дослідженні дієтології та розробці продуктів. Вони прагнуть надавати продукти найвищої якості виробництва та натуральні інгредієнти. DaVinci також підтримує широкі дослідження ефективності поживних речовин, що дозволяє створювати унікальні добавки.

Офіційний сайт: https://www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула. Порції в упаковці: 60% на порцію. Добова норма: Вітамін D3 (холекальциферол) 200 МО 50% Вітамін K2 (як менахінон-7) 50 мкг 63% Інулін 750 мг. Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, вегетаріанська лейцин. Без глютену / без сої.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі один або два рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не приймайте цей продукт, якщо ви приймаєте антикоагулянти/антиагреганти, такі як варфарин/кумадин. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці. Колір цього продукту може відрізнятися через варіації кольору натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін K2 (Vitamin K2)