Karuna Health, Zinc Picolinate Plus, Піколінат Цинку, 60 капсул

Код: 35451
Фото товару Karuna Health, Zinc Picolinate Plus, Піколінат Цинку, 60 капсул
Фото складу Karuna Health, Zinc Picolinate Plus, Піколінат Цинку, 60 капсул
Фото використання Karuna Health, Zinc Picolinate Plus, Піколінат Цинку, 60 капсул
Основне фото товара Karuna Health, Zinc Picolinate Plus, Піколінат Цинку, 60 капсул
(5)
1211 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Цинк є мінералом, необхідним для широкого спектру хімічних реакцій, які відбуваються у вашому тілі, включно з тими, які контролюють вашу імунну систему та регулюють ріст ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Karuna Health Піколінат Цинку 60 капсул

Karuna Health, Zinc Picolinate Plus, Піколінат Цинку, 60 капсул

Опис

Цинк є мінералом, необхідним для широкого спектру хімічних реакцій, які відбуваються у вашому тілі, включно з тими, які контролюють вашу імунну систему та регулюють ріст і відновлення ваших клітин. Цинк також необхідний для здорового функціонування чоловічої репродуктивної системи‚ і бере участь у розщепленні‚ використанні‚ та зберіганні вуглеводів. Якщо ви перенесли фізичну травму, вам може знадобитися додатковий цинк, щоб загоїти рани. Вагітним жінкам також потрібен додатковий цинк для підтримки росту та розвитку вашої дитини.

Незалежно від причини, Zinc Picolinate Plus від Karuna Health є зручним джерелом мінералу. Цинк зазвичай міститься в натуральних, необроблених продуктах; морепродукти є хорошим джерелом цинку, як і м’ясо, молочні продукти, цільнозерновий хліб і пластівці. Якщо ви не можете регулярно харчуватися збалансовано, ви можете ризикувати дефіцитом цинку. Ваш лікар може взяти у вас зразок крові для вимірювання рівня цинку; однак, оскільки він знаходиться у всьому вашому тілі, може бути важко визначити ці рівні лише за допомогою аналізу крові. З цієї причини ваш лікар візьме до уваги ваш вік, загальний стан здоров’я та дієту, визначаючи вашу потребу в добавках цинку.

Дефіцит цинку частіше зустрічається у людей похилого віку та людей, які страждають від недоїдання, тому з віком вам можуть знадобитися добавки. Дефіцит цинку викликає такі симптоми, як випадання волосся, запалена шкіра, деформація нігтів і повільне загоєння ран.

Ці капсули містять цинк у легкозасвоюваній формі, піколінат цинку, який може бути корисним для відновлення рівня цинку. Піколінат цинку – це мінерал, який сприяє зміцненню імунітету, прискорює загоєння ран і допомагає клітинам відновлюватися.

Кожна пляшка Zinc Picolinate Plus від Karuna Health містить 60 капсул, яких вистачає на два місяці, залежно від вашої дози.

Karuna Health з гордістю відзначає понад 30 років відповідального харчування. Karuna Health прагне надавати своїм клієнтам високоякісні рослинні та харчові добавки. Більшість капсул Karuna Health також підходять для вегетаріанців, а інгредієнти, що містяться в них, відповідають вимогам FDA щодо харчових добавок.

Офіційний сайт: http://karunahealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Цинк (у вигляді піколінату цинку) 25 мг / 167% Мідь (у вигляді хелату амінокислоти) 2,5 мг / 125% Інші інгредієнти: рисовий порошок, вегетаріанська капсула (гіпромелоза), рослинний магній стеарат. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, сої, кукурудзи, молока, солі, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів. Цей продукт призначений для професійного використання та виробляється під суворим контролем якості, щоб забезпечити оптимальну чистоту, ефективність і надійність.

Дозування

Одна капсула щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в сухому прохолодному місці, щільно закупоривши.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Піколінат Цинку (Zinc Picolinate)
Karuna Health, D-1000, Вітамін D3, 90 капсул
(5)
964 грн.
Доставка
Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
(5)
2056 грн.
Доставка