Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул

Код: 35457
Фото товару Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
Фото складу Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
Фото використання Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
(5)
2056 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Всім відомо, що ви їсте їжу, щоб отримати енергію. Однак існує багато етапів, які ваше тіло проходить, щоб перетворити їжу в справжню енергію, яку потім ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Karuna Health Ферменти 60 капсул

Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул

Опис

Всім відомо, що ви їсте їжу, щоб отримати енергію. Однак існує багато етапів, які ваше тіло проходить, щоб перетворити їжу в справжню енергію, яку потім можна використовувати для повсякденного життя; їжа має бути пережована, перетравлена ​​та засвоєна, перш ніж ваше тіло зможе використати поживні речовини, що містяться в ній. Ваше тіло використовує травні ферменти для розщеплення їжі в цьому процесі.

Нездатність правильно перетравлювати їжу може призвести до неприємних проблем з травленням, таких як спазми, метеоризм, печія та діарея. Це також може призвести до більш серйозних проблем зі здоров’ям, таких як високий кров’яний тиск і бляшки в артеріях. З цих причин важливо мати достатню кількість ферментів у травній системі, щоб ваше тіло перетравлювало та засвоювало необхідні поживні речовини.

PancreMax від Karuna Health містить високу концентрацію ферментів панкреатичної амілази, ліпази та протеази. Кожен із цих ферментів природним чином виробляється в підшлунковій залозі та відіграє певну корисну роль у травному тракті. Амілаза допомагає організму розщеплювати крохмаль, тоді як ліпаза допомагає розщеплювати певні жири під час процесу травлення. Тим часом мета протеази полягає в розщепленні білків; це робиться шляхом примусового роз’єднання пептидних зв’язків, вивільнення важливих амінокислот з білка, щоб він міг засвоїтися вашим тілом. Разом ці три ферменти перетравлюють усе, що ви їсте.

Один флакон PancreMax містить 60 капсул. Вживання його під час кожного прийому їжі сприятиме здоров’ю підшлункової залози та травлення. Ця добавка не містить дріжджів, пшениці, сої, кукурудзи, молока, солі та цукру; він також не містить штучних барвників, консервантів та ароматизаторів.

Karuna Health з гордістю відзначає понад 30 років відповідального харчування. Karuna Health прагне надавати своїм клієнтам високоякісні рослинні та харчові добавки. Більшість капсул Karuna Health також підходять для вегетаріанців, а інгредієнти, що містяться в них, відповідають вимогам FDA щодо харчових добавок.

Офіційний сайт: http://karunahealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Чистий панкреатин (9x концентрація)* 500 мг / † Ліпаза (30x концентрація)* 31 мг / † Надає таку ферментну активність: Амілаза 125‚000 / Одиниці USP Протеаза 125 ‚000 / одиниці USP Ліпаза 30‚000 / одиниці USP †Денна норма (DV) не встановлена. *Без великої рогатої худоби‚ з сублімовано висушених новозеландських свиней. Інші інгредієнти: желатинова капсула. Не містить дріжджів, пшениці, сої, кукурудзи, молока, солі, цукру, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

1-2 капсули під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в сухому прохолодному місці, щільно закупоривши. Примітка: цей продукт призначений для професійного використання та виготовлений під суворим контролем якості, щоб забезпечити оптимальну чистоту, ефективність і надійність.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Enzymedica, Enzyme Defense, Ферменти, 60 капсул
(5)
1367 грн.
Доставка
Enzymedica, Enzyme Defense, Ферменти, 120 капсул
(4.9)
2324 грн.
Доставка